Gebruik de betaalmethode die bij u past op Macrovet.nl

Veilig betalen met iDeal (gratis)

Als u kiest voor iDeal dan kunt u betalen via de volgende banken; Rabobank, ABN-AMRO, ING, SNS, Fortis, SNS Regio bank en ASN Bank. Let Op! iDeal is alleen geschikt voor Nederlandse bankrekeningen. iDeal is een zeer betrouwbare manier om via het internet te betalen daar u via uw eigen bank betaald. Als u uw bestelling geplaatst heeft wordt u automatisch doorgelinkt naar uw eigen internet bankieren bank. Daar betaald u in uw vertrouwde omgeving. Let er op dat u de gehele betaalprocedure doorloopt, zodat u uiteindelijk weer op macrovet.nl terechtkomt. Uw bestelling word direct verstuurd.

 

Veilig betalen met PayPal (€ gratis)

Een zeer veilige manier van internetbetalen is via PayPal. U dient zich aan te melden bij PayPal waar u een account aanmaakt. Dan kunt u uw PayPal-rekening koppelen aan uw bankrekening of creditcard. PayPal is wereldwijd de meest gebruikte betaalmethode. De betalingen via PayPal worden direct verwerkt, uw bestelling zal dus ook direct worden verzonden.

 

Vooruit betalen via bankoverschrijving (gratis)

Indien u de betaling via een reguliere bankoverschrijving wilt doen kunt u kiezen voor vooruitbetalen via bankoverschrijving. Uw bestelling wordt door ons achtergehouden en pas verstuurd nadat de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst krijgt u een scherm te zien met alle gegevens, deze worden tevens via e-mail aan u verzonden. Neem deze gegevens exact over om fouten te voorkomen. Een overboeking binnen Nederland duurt gemiddeld tussen 1 en 2 dagen. Overboekingen vanuit het buitenland duren over het algemeen tussen de 2 en 5 dagen voordat ze verwerkt zijn.

 

Contant betalen tijdens het afhalen (gratis)

Wanneer u de bestelling wilt komen afhalen is het mogelijk om contant aan onze afhaalbalie te betalen. U kunt bij ons pinnen of met contant geld betalen. U krijgt de factuur aan het einde van de dag via de e-mail toegestuurd. Let op! Afhalen is alleen mogelijk van maandag tot en met vrijdag van half negen tot vijf uur. Wanneer u een product wilt afhalen dient u deze eerst via de website te bestellen, u krijgt van ons bericht als deze voor u klaarstaat.

 

Betalen met uw creditcard naar keuze. (gratis)

U kunt bij ons betalen met uw favoriete creditcard waaronder Mastercard, Visa, eMaestro en V PAY. Een creditcardbetaling wordt direct verwerkt. Uw bestelling kan daarom direct worden verstuurd.

 

Bancontact - Mister Cash (België) (gratis)

Voor Belgische consumenten mogelijk om met Mister Cash online betalingen te doen. Een betaling met Mister Cash is zeer eenvoudig. Op de betaalpagina selecteert u Mister Cash als betaalmethode. Vervolgens wordt er een beveiligde verbinding gemaakt en kan u uw eigen bank selecteren. Hierna komt u terecht in de vertrouwde internetbankieromgeving en kunt u inloggen. In het vervolgscherm kunt u vervolgens de betaling voltooien. Een betaling via Mister Cash wordt direct verwerkt. daardoor kunnen wij uw bestelling ook direct in behandeling nemen.

 

afterpay logo

Afterpay - Betalen zodra u de goederen in huis (gratis)

AfterPay voert voor Macrovet.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij macrovet.nl betalen met een digitale factuur.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.


Voor Afterpay gelden extra voorwaarden voor achteraf betalen met Afterpay.

Cadeaubon-code

Cadeaubon-code

Je kunt een code van een cadeaubon invoeren bij het afrekenen door ‘cadeaubon inwisselen’ aan te klikken. Hier vul je jouw cadeauboncode / kortingscode in. De korting wordt direct verekent op het te betalen bedrag. Dit kan een percentage zijn, maar ook een bedrag.