9.4 / 10Klantbeoordelingen

Genoxone ZX 250ml

(1) Beoordeling

  • Onkruidbestrijdingsmiddel
  • zoals zevenblad, paardenbloem
  • Werkzame stof: 2,4-D en triclopyr.

46,95

Nog 10+ in voorraad
Bestel voor 15.00uur, morgen geleverd
Voor bestellingen onder de €99,00 rekenen wij verzendkosten
- +

46,95

Thuiswinkel Awards Meervoudig winnaar Thuiswinkelawards
Thuiswinkel Waarborg
Echte klantenbeoordelingen 9.4 / 10
  • Gratis verzending vanaf € 99,- in NL & BE
  • 30 dagen bedenktijd: gratis retourneren
Productnummer: 302968

Genoxone ZX 250ml

Een onkruidbestrijdingsmiddel voor pleksgewijze toepassing op tijdelijke of permanente onbeteelde terreinen met uitzondering van verhardingen en in de bosbouw. Dit middel kan onkruid bestrijden zoals zevenblad, heermoes, paardenbloem in gazon, distels, brandnetels, bramen etc.

Onkruid verwijderen

Genoxone ZX is een bladherbicide met een systemische werking en is werkzaam tegen een breed spectrum van breedbladige en houtachtige planten zoals brandnetels, distels, hoefblad en andere breedbladige onkruiden. Ook heermoes, bramen en bosjes kunnen met dit middel prima aan worden gepakt. Genoxone ZX toepassen onder groeizame omstandigheden, er moet zich voldoende bladmassa hebben ontwikkeld voor toepassen. Genoxone ZX heeft geen werking op grassen.

Gebruiksaanwijzing

ATTENTIE. Wacht minimaal 4 weken met inzaaien van gewassen op met Genoxone ZX behandelde percelen. Het middel kan schade doen aan veel gewassen. Bij voorkeur niet toepassen in een warme of zonnige periode of als deze kort na toepassing wordt verwacht. Niet gebruiken in kassen. Voorkom dat het middel op bladeren van bomen terechtkomt. Coniferen in rusttoestand zijn ongevoelig voor Genoxone ZX, toch moet contact vermeden worden.

WETTELIJK GEBRUIKSVOORSCHRIFT: Toegestaan is uitsluitend het gebruik als onkruidbestrijdingsmiddel, voor pleksgewijze toepassing: op tijdelijke of permanent onbeteelde terreinen, met uitzondering van verhardingen. Om het grondwater te beschermen mag dit product niet worden gebruikt in grondwaterbeschermingsgebieden en tevens niet in de periode 1 september tot en met 1 maart. Dit middel mag niet worden toegepast op open, halfopen en gesloten verhardingen (grind, schelpen, grasbetontegels, tegels, straatstenen, beton, etc.). Maximaal 1 toepassing per jaar.

Het middel is uitsluitend bestemd voor niet-professioneel gebruik, geen licentie nodig.

Werkzame stoffen

2,4-D en triclopyr. Gehalte: respectievelijk: 93 g/l (als 2,4-D) en 103,6 g/l (als triclopyr).

Dosering

Pleksgewijze behandelingen:12,5 ml Genoxone ZX per liter water, voor de behandeling van plekken met onkruiden zoals brandnetels, bossages, hoefblad of andere onkruiden. Bespuit de planten tot de vloeistof er net niet afvloeit. 250 ml is voldoende voor 20 liter spuitvloeistof. Aan te bevelen is om de onkruidverdelger in een rugspuit te doen en daarmee het onkruid vernevelen.

Lees meer Lees minder

Specificaties Genoxone ZX 250ml

Productsoort: Gewasbeschermingsmiddel
Uitverkoop: Ja

Productbeoordelingen Genoxone ZX 250ml

Werkt goed

Werkt heelfoed

June 10, 2020 16:03

Toegevoegd aan winkelwagen