Actie Oster
 
9 artikel(en)
9 artikel(en)

Actie Oster

Ideeën op doen voor Kerstcadeautjes voor een boer, hondenbezitter of paardenliefhebber? Ontdek het hier.

Kerstacties Macrovet 2022:


De geschiedenis van Oster® begint in 1924 toen de heer John Oster een kans zag in de tondeuse markt. Het nieuwe product was een motor aangedreven tondeuse. Al snel werd The John Oster Manufacturing Company een fabrikant voor professionals in de verzorgingsindustrie. Macrovet verkoopt ​​een volledige lijn van Oster tondeuses, Oster onderdelen, Oster borstels en Oster shampoos.

Oster Golden A5 2-speed

Oster tondeuses staan voor degelijk, professioneel en handzaam. Geschikt voor dagelijks gebruik voor het toiletteren van paarden en honden. De Oster Golden A5 2-speed is ook zeer geschikt voor het scheren van de uiers bij koeien. De machine heeft een 2-standen schakelaar. De eerste stand voor het normale werk en één voor een 25% snellere scheerkop beweging, voor het scheren van zwaardere vachten. Alle scheerkopjes voor Oster A5 en Andis AG zijn onderling verwisselbaar.

Oster borstels

Door de ergonomische vormgeving liggen de borstels van Oster prettig in zowel de grote als de kleine hand. Borstels voor elk type vacht, voor honden, katten en paarden. De complete borstelsets zijn ook leuk om cadeau te geven en hebben gegarandeerd een lange levensduur.

Oster shampoo

Om de vachtverzorging lijn helemaal compleet te maken maakt Oster ook hoogwaardige shampoos voor honden en paarden. Geconcentreerde shampoos voor elk vachttype een speciale shampoo met bijpassende conditioner (nabehandeling).