Advantix

Advantix is een goede keus als u gaat voor een snelle bestrijding van teken en vlooien bij uw hond. Ook beschermt Advantix uw hond tegen vervelende zandvliegen en muggen. Niet alleen doodt u met Advantix de aanwezige vlooien en teken, u beschermt uw hond ook nog eens wekenlang tegen een nieuwe besmetting met deze nare...

Ervaar meer over Advantix
 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Advantix

Advantix is een goede keus als u gaat voor een snelle bestrijding van teken en vlooien bij uw hond. Ook beschermt Advantix uw hond tegen vervelende zandvliegen en muggen. Niet alleen doodt u met Advantix de aanwezige vlooien en teken, u beschermt uw hond ook nog eens wekenlang tegen een nieuwe besmetting met deze nare beestjes. Tegen muggen en vliegen is het middel 2-3 weken werkzaam en de afwerende werking tegen vlooien en teken duurt 3-4 weken. Eén keer druppelen met het spot-on pipet en uw hond is voorlopig verlost van vlooien en teken. Werkzame stoffen:Imidacloprid (100 mg per ml) en Permethrine (500 mg per ml).

Bij een vlooienplaag bevindt zich slechts 5% op het huisdier en 95% in de omgeving, vaak onzichtbaar. Deze 95% bestaat uit eitjes, larven en poppen. Met alleen Advantix om de volwassen vlo op het dier te doden, kom je niet van de vlooienplaag af. De behandeling van de omgeving is dus ook belangrijk. Dagelijks stofzuigen op de vaste verblijfplaatsen van de huisdieren verkleint de kans op vlooien. De eitjes krijgen dan minder kans tot vlooien uit te groeien. Zuig ook de mand van uw huisdier zorgvuldig. De omgeving kan ook worden ingespoten met Diagnos Tapijtspray.