9.4 / 10Klantbeoordelingen
media

Schrikdraad isolatoren

Een van de onderdelen om een goed schrikdraad te zetten op het land zijn schrikdraad isolatoren. Bekijk onze degelijke schrikdraad isolatoren van Gallagher, Patura of eigen merk.

U vindt hier draad isolatoren, lint isolatoren en flexitouw isolatoren.

Bestel vandaag nog om morgen al met de meest geschikte schrikdraad isolator aan de gang te gaan!

+ Meer informatie

Schrikdraad isolatoren

Om te zorgen dat je afrastering op zijn best presteert zijn alle onderdelen van belang. Het start natuurlijk bij een goed schrikdraadapparaat. Maar ook de draad aardpennen en isolatoren zijn van belang.

Isolatoren voor een schrikdraadafrastering

Goede isolatoren zorgen ervoor dat er geen spanning verloren gaat. Vooral bij vaste afrasteringen wordt gebruik gemaakt van isolatoren. Dit door deze vaak wordt gezet op houten - of ijzeren palen. Wanneer het draad direct op de paal wordt bevestigd zou alle spanning direct weglopen.
Een goede isolator zorgt ervoor dat de spanning niet wegloopt.

Verschillende isolatoren voor vaste afrasteringen

Over het algemeen worden isolatoren het meest gebruikt voor vaste afrasteringen. Er zijn echter verschillende varianten isolatoren. Het verschil zit hem dan vooral in de bevestiging. In principe zijn de isolatoren voor de houten palen hetzelfde als voor ijzeren - of betonnen palen.
Isolatoren in houten palen hoef je er vaak alleen maar op te schroeven. Bij betonnen- en ijzeren afrasteringspalen geldt dat deze vaak door de gehele paal heen gaan.

Isolatoren voor mobiele afrasteringen

Isolatoren worden minder vaak gebruikt voor mobiele schrikdraadafrasteringen. De mobiele afrasteringspalen hebben vaak al een isolator. Om sommige dieren binnen de afrastering te houden zijn er echter vaak meerdere draden boven elkaar nodig. Hiervoor heb je dus extra isolatoren nodig. Wij verkopen ook isolatoren voor mobiele afrasteringen.

media

Macrovet.nl is specialist in alles op het gebied van duurzame afrastering. Te denken valt aan schrikdraadapparaten, schrikdraadpalen, schrikdraad net en verschillende schrikdraad benodigdheden. Ruim 50 jaar verkopen wij al kwalitatieve schrikdraad omheining om koeien, paarden, schapen, geiten in de wei te houden. In al die jaren hebben wij ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan met deze producten maar ook met het beste advies om op de meest geschikte en complete afrastering voor u uit te komen.

Meer over ons