9.4 / 10Klantbeoordelingen

Combi apparaten

Het combinatie schrikdraadapparaat is zowel op een 12 volt autoaccu te gebruiken als op het lichtnet/netstroom. Hierdoor ben je nog flexibeler in wel…
Lees meer

Het combinatie schrikdraadapparaat is zowel op een 12 volt autoaccu te gebruiken als op het lichtnet/netstroom. Hierdoor ben je nog flexibeler in welke plek je uitkiest voor de beveiliging van je vee. Je kunt zo je vee op verschillende plaatsen laten grazen, ook op plekken waar geen 230 volt netstroom aanwezig is.

Gebruik een combinatie schrikdraadapparaat wanneer je echt flexibel wilt zijn

Met een schrikdraadapparaat die je in combinatie kunt gebruiken ben je pas echt flexibel. Staat er tijdelijk geen paard of ander dier in je vaste afrastering dan kun je het apparaat tijdelijk ergens anders gebruiken. Ook als je afrastering hebt staan maar je hebt op die plek nog geen stroompunt, dan is dit apparaat ideaal.

Gallagher helpt je flexibel te zijn

Macrovet heeft van het Nieuw-Zeelandse Gallagher combi schrikdraadapparaten in het assortiment. Hierdoor ben je flexibel in waar je de afrastering zet. Een vaste- of mobiele afrastering? Met een combi schrikdraadapparaat zit je goed.

Vergelijk combi schrikdraadapparaten

Om gemakkelijk de verschillen tussen de apparaten te onderzoeken hebben we alle combi-schrikdraad apparaten op een rij gezet.