•  

Aggers Penspomp Professioneel compleet

  • Water en mineralen toedienen
  • Voorkom lebmaagverplaatsingen
  • Complete set
 
379,-
Nog 4 in voorraad
Prijs excl. BTW:313,22

Aggers Penspomp Professioneel compleet

Door gebruik te maken van de complete penspomp set kan je eenvoudig een flinke hoeveelheid water met eventuele mineralen (bijv. Fresh Cow) aan de koe toedienen. Door direcht na het afkalven de pens te vullen met water kunnen veel problemen worden voorkomen, zoals lebmaagverplaatsingen.  De penspomp bestaat uit hoogwaardig RvS, een sonden met een neusklem en een speciale hoogwaardige gewapende slang. De sonde is gemakkelijk in te brengen en kan door gebruik van de neusklem worden vastgezet. 

Gebruiksaanwijzing

Alleen voor gebruik door deskundige personen.

Spoelen van de sonde: Voor het eerste gebruik, de sonde van de Aggers Drench-set met warm water (max. 50 C) spoelen en deze daarna bevestigen aan de Aggers Penspomp.

De sonde inbrengen.
1. Zorg ervoor dat de knop aan het uiteinde van de sonde tegen de bijtmondstuk is geplaatst, dat de slang is geborgd en dat de neusklem open is. 

2. Houdt de mondhoek vast en breng het bijtmondstuk in tot achter op de tong zodat de neusring kan worden vastgemaakt in de neusgaten.

3. Maak de borging van de sonde los, draai de kop van de koe iets naar rechts en duw de sonde naar binnen door het bijtmondstuk totdat er 1 tot 1,5 meter slang over is. Controleer dat de slang door de slokdarm loopt, door aan de linkerkant van de nek met de hand te voelen of de slang daar aanwezig is. 

4. Het uiteinde van de sonde moet nu in de pens zijn. Als u twijfelt of dit het geval is kunt u de slang afkoppelen en checken of u de penssappen ruikt. 

5. Borg de sonde door de borgpin op het bijtmondstuk te verdraaien.

6. Pomp met gelijkmatige pompslagen. Vraag professioneel advies voordat u de pomp gebruikt. Als u twijfelt of de bolus zich niet in de pens bevindt, gebruik de pomp niet.

Advies nodig?

Bij vragen over een product staan wij u graag persoonlijk te woord!

Bel 0222 761770 voor onze klantenservice, of stuur een bericht via:
men
Productbeoordelingen Aggers Penspomp Professioneel compleet
Schrijf de eerste beoordeling

Specificaties Aggers Penspomp Professioneel compleet

  • Artikelnummer402606
  • EAN Code8719566014490