•  

Ataxxa Spot-on tegen vlooien bij honden

  • Tegen vlooien bij hond
  • werkzame stof permethrin
  • 4 weken werkzaam
 

vanaf 21,95

Productnaam

Prijs

Aantal

Ataxxa Spot-on 4 stuks <- 4kg

21,95 Excl. BTW: 20,14
Nog 6 in voorraad

Ataxxa Spot-on 4 stuks 4kg -> 10kg

22,95 Excl. BTW: 21,06
Nog 4 in voorraad

Ataxxa Spot-on 4 stuks 10kg -> 25kg

23,95 Excl. BTW: 21,97
Nog 3 in voorraad

Ataxxa Spot-on 4 stuks 25kg -> 40kg

27,95 Excl. BTW: 25,64
Nog 3 in voorraad

Ataxxa Spot-On tegen vlooien

Ataxxa spot-on hond zorgt ervoor dat uw hond gedurende vier weken tegen vlooien beschermd is. Daarbij heeft Ataxxa een afwerende werking op teken, muggen en (zand)vliegen. Het is belangrijk dat u het gewicht van uw hond weet, om de juiste verpakkingsgrootte en dosering te bepalen. Zie bij `Productnaam` de productomschrijving met daarbij het gewicht dat uw hond zou moeten wegen. Mocht u twijfelen welke dosering u moet gebruiken dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Ataxxa Spot-on doodt aanwezige vlooien

Op de hond aanwezige vlooien worden gedood binnen een dag na de behandeling. Een eenmalige behandeling voorkomt verdere vlooienbesmetting gedurende vier weken. Het diergeneesmiddel kan gebruikt worden als onderdeel van een behandelingsstrategie tegen vlooienallergiedermatitis (VAD).
Niet gebruiken bij pups van minder dan 7 weken of 1.5 kg lichaamsgewicht.

Om herbesmetting door her-infestatie van nieuwe vlooien te verminderen wordt aanbevolen om alle honden in het huishouden te behandelen. Andere dieren die in hetzelfde huishouden leven zouden ook met een geschikt diergeneesmiddel behandeld moeten worden.
Om verder te helpen bij het verminderen van de infectiedruk vanuit de omgeving, wordt het bijkomend gebruik van een geschikte omgevingsbehandeling tegen volwassen vlooien en hun ontwikkelingsstadia aanbevolen.

Herhaling spot-on

Afhankelijk van de vlooieninfectiedruk kan het noodzakelijk zijn de behandeling te herhalen. De interval tussen twee behandelingen moet 4 weken zijn. Echter in gevallen van frequente en/of langdurige blootstelling aan water zou de persisterende werkzaamheid verminderd kunnen zijn. In die gevallen niet vaker herbehandelen dan eenmaal per week.

Advies nodig?

Bij vragen over een product staan wij u graag persoonlijk te woord!

Bel 0222 761770 voor onze klantenservice, of stuur een bericht via:
men
Productbeoordelingen Ataxxa Spot-on tegen vlooien bij honden
Schrijf de eerste beoordeling

Specificaties Ataxxa Spot-on tegen vlooien bij honden

  • ArtikelnummerAtaxxa-spot-on