•  

BirdAlert met 2 luidsprekers

  • Identificeert unieke geluiden
  • Gevarieerde intensiteit
  • 5 externe verbindingspoorten
 
3676,- 3413,-
Niet in vooraad
Prijs excl. BTW:2820,66

BirdAlert met 2 luidsprekers

Op intelligente wijze vogels af schrikken. De BirdAlert kan specifieke vogelsoorten herkennen en vervolgens verschillende type vogelwerende apparatuur activeren, deze kan gevarieerd worden ingesteld om te voorkomen dat de vogels eraan gewend raken.

Afhankelijk van de wind kan de microfoon binnen een straal van 250 meter vogels detecteren. In enkele seconden indentificeert het apparaat het unieke geluid van de overlast gevende vogelsoorten, waaronder meeuwen, kraaiachtigen, ganzen en spreeuwen.

De BirdAlert is uitgerust met vijf verbindingspoorten waaraan verschillende vogelverschrikkers kunnen worden aangesloten doormiddel van een adapter, zoals vliegermasten en mechanische knalapparaten. Op het systeem kunnen vijf luidsperekers aangesloten worden, verdeeld over het gewenste gebied ( bijvoorbeeld een industrieel dak) en in een vaste of willekeurige volgorde afgespeeld worden. Het systeem kan op afstand worden bewaakt en bestuurd via de webapplicatie.
Wordt geleverd met 2 luidsprekers exclusief lader.

Bij de BirdAlert hoort een licentie waardoor de gebruiker toegang krijgt tot een webapplicatie met diverse mogelijkheden. Het abonnement hiervoor is te verkrijgen vanaf € 80,- per jaar en bij aankoop van een nieuwe BirdAlert is het eerste jaar gratis.

 

Advies nodig?

Bij vragen over een product staan wij u graag persoonlijk te woord!

Bel 0222 761770 voor onze klantenservice, of stuur een bericht via:
men
Productbeoordelingen BirdAlert met 2 luidsprekers
Schrijf de eerste beoordeling

Specificaties BirdAlert met 2 luidsprekers

  • ArtikelnummerFRY-1000/BA
  • Afmeting20 cm x 25 cm x 30 cm (met detectiemicrofoon 60 cm hoog)