Blog berichten

Advies over ongediertebestrijding en wering

Geschreven op 24 februari 2016 / Categorie: Nieuws

Sinds kort hebben wij een gecertificeerd plaagdierbestrijder in huis. In 2015 heeft Willem-Johan het diploma Beheersing plaagdieren en houtaantastende organismen gehaald bij de stichting Examen- en Certificeringsinstituut Plaagdierpreventie (EVM). Hij heeft de opleiding een half jaar lang gevolgd bij Kennis- en Adviescentrum Dierplagen (KAD).

Nu mag Willem-Johan zich professioneel bezig houden met dierplaagbeheersing. Dit houdt in het weren en bestrijden van verschillende plaagdieren. Om welke plaagdieren gaat het dan? Tijdens de opleiding is de bestrijding en wering van onder meer de volgende dieren besproken: mollen, muizen, ratten, mieren, zilvervisjes, bedwantsen, mijten, teken, vlooien, muggen en wespen.

Een goede plaagdierbestrijding bestaat uit een plan van aanpak met een aantal stappen, te weten; determineren, inventariseren, advies over mogelijke weringsmaatregelen, voorbereiden van werkzaamheden en indien noodzakelijk bestrijding.

Indien u gebruikt wilt maken van het advies voor het weren of bestrijden van ongedierte kunt u contact opnemen via onze contactformulier.

Marloes van der Sar

Marloes van der Sar