Blog berichten

Boxershorts en Hipsters met een knipoog

Geschreven op 24 juni 2013 / Categorie: Algemeen, Buitenleven

Inmiddels al zo`n 3 jaar op de markt en nog steeds razend populair: Boer Boer ondergoed. De knipoog in de titel verwijst naar de tegenhanger van Boer Boer; een ander zeer bekend en duurder merk boxershorts. Werden de onderbroeken eerst alleen op tent- en schuurfeesten door jongeren gedragen, tegenwoordig loopt de top-directeur tot de vuilnisman erin weg.

Boer Boer Ondergoed

Boer Boer fabriceert unieke, comfortabele en van goede kwaliteit underwear. De eerste klas kwaliteit komt terug in pasvorm en draagcomfort. Stof en design zijn 6 maanden lang getest op draagcomfort, stofkwaliteit en de duurzaamheid bij gebruik van was- en droogmachine.

Waarom de naam Boer Boer? Naast de verwijzing naar het bekende merk, heeft Boer Boer de bedoeling met haar designs al het moois van het boerenleven te benadrukken. Voor vrouwen en mannen. Het merk biedt zowel Boer Boer Boxershorts als hipsters.

Boer Boer Boxershorts en hipsters

De Boer Boer collectie bestaat uit herenboxers en dames hipsters. Verkrijgbaar in de maten XS t/m XL. Gemaakt van 95% katoen en 5% elastan. Leverbare designs boxershorts Boer Boer Varken, Kippen, Paard, Trekkersporen en Koeienvlekken, Bull (Stier) en Klomp. Voor de dames zijn de Boer Boer Lady Sheep, Cow, Klomp en Horse leverbaar.

Succes gegarandeerd met dit unieke cadeau voor verjaardag, Moederdag, Vaderdag, geslaagd diploma, voor de feestdagen met Sinterklaas of Kerst.

Bekijk hier ons complete Boer Boer onderbroeken assortiment.

Marloes van der Sar

Marloes van der Sar