Blog berichten

Katten verjagen met een kattenverjager

Geschreven op 16 april 2013 / Categorie: Algemeen, Info over ongediertebestrijding, Tips

Het is erg vervelend wanneer de kat van de buren of de zwerfkatten uit de omgeving hun behoeften altijd maar in jouw tuin doen waar de kinderen spelen of zelfs in je groente tuintje. En het is helemaal vervelend als je zelf niet eens een kat hebt. In deze blog geef ik meer informatie over katten verjagen uit de tuin.

Katten verjagen

Er zijn producten op de markt om de ongewenste dieren uit je tuin of groente tuintje te verjagen. Dit noemen ze een zogenaamde ongewenste dieren verjager of kattenverjager.
De apparaten werken door middel van een sensor die beweging detecteerd. Zodra er beweging word waargenomen gaat er een ultrasoon signaal af die de ongewenste dieren afschrikt. Sommige varianten zijn ook nog uitgevoerd met een flits lamp die een nog grotere schrikreactie teweeg brengt.

Weitech

Wij verkopen al jaren de Weitech garden protector welke werkt door middel van ultrasone pieptoon in combinatie met een flitslamp. De Weitech garden protector is geschikt voor verschillende diersoorten en is eenvoudig in te stellen. Achterop het apparaat zit een draaiknop met aanwijzingen. Zet hem bijvoorbeeld op "CAT" voor Katten verjagen.

Vele tevreden gebruikers

Omdat we de Weitech garden protector al jaren verkopen hebben we al vele reacties mogen ontvangen van onze klanten, en deze zijn overwegend positief.producten tegen kattenoverlast in de tuin

Hier een aantal gebruikers ervaringen:

"Het werkt sinds hij er staat. Geen kat meer in de tuin(Geplaatst op 09-04-13)" 

"Heb de protector nu een week hangen onder mijn carport, tot nu toe nog geen kattensporen op mijn auto aangetroffen. Lijkt te werken. (Geplaatst op 21-02-13)" 

"De Weitech garden protector WK-0052 werkt prima . de vos is al eens geweest en is gaan lopen. (Geplaatst op 06-06-12)" 

"Deze katteverjager werkt dus echt in elk geval bij ons. Nu een maand in gebruik en de eerste dagen zag je de kattenpootjes nog in de tuin echter er werd al direct vanaf het begin niet meer gegraven.Inmiddels enkele weken verder en er lopen geen katten meer in de tuin. Voor alsnog werkt hij dus goed.Moeten wel 4 dikke staaf batterijen in heb je niet altijd in huis dus even opletten.Om te testen of hij het doet kun je de frequentiestand even op 6 of 7 zetten dan hoor je het geluid ook en ook hoe hard dit klinkt niet fijn in elk geval.(Geplaatst op 06-04-12)" 

Werkt tegen vele diersoorten

De Weitech kattenverjager werkt niet alleen tegen katten in de tuin maar ook tegen andere ongewenste dieren in de tuin zoals konijnen, steenmarter  vossen etc. Met de flitslamp kun je zelfs reigers weren bij je vijver. Je hoeft niet bang te zijn dat je konijntje in het konijnenhok er last van heeft wanneer je hem in stelt voor katten omdat deze op een heel andere frequente werkt.

Aanbieding

Zoals met al onze producten hebben wij de kattenverjager "Weitech garden protector WK0052" altijd in voorraad, vandaag besteld, morgen in huis om al aan de gang te kunnen gaan om de ongewenste kat te verjagen.

 

Willem-Johan | Macrovet

Willem-Johan | Macrovet