Blog berichten

Like onze Facebookpagina en win hotelovernachtingen!

Geschreven op 17 december 2012 / Categorie: Algemeen

Wil je een weekendje Texel voor twee personen winnen? Ga dan naar onze Facebookpagina! Like onze Facebookpagina en maak kans op prachtige prijzen!

Hotelovernachting
Wij verloten hotelovernachtingen op Texel onder onze likers. Ben jij toe aan een geheel verzorgd weekendje voor 2 personen in een mooi hotel op Texel? Of wil je lekker uitwaaien op Texel? Doe dan mee aan onze Facebookactie.

De winnaar van onze Facebookactie krijgt twee hotelovernachtingen in Hotel de Smulpot op Texel voor twee personen inclusief ontbijt en een gratis diner.

Het Hotel de Smulpot is een kleinschalig en sfeervol hotel op Texel. De kamers zijn voorzien van gratis Wifi, grote inloop douche met rainshower en heerlijke boxspringbedden met veel kussens en grote donzen dekbedden. Ook zijn er LED flatscreens met digitale kabeltv op de kamers aanwezig.

Het hotel de Smulpot ligt in het centrum van Den Burg op het waddeneiland Texel. In Den Burg kun je uitgebreid winkelen, lekker uit eten of een terrasje pakken met een hapje en een drankje. Maar ook buiten Den Burg kun je volop genieten van Texel. De natuur is prachtig, uitgestrekte duinen met langgestrekte standen, prachtige natuurgebieden etc. Uiteraard zijn de stranden voorzien van gezellige strandpaviljoens. Ook kun je prachtige fietstochten maken, wadlopen, de vuurtoren beklimmen en nog veel meer. Den Burg ligt op ongeveer 5 kilometer bij de zee vandaan.

Cadeaubonnen

Naast een hotelovernachting voor twee personen verloten we ook nog een cadeaubon van €100,- onder de likers van onze Facebookpagina. Deze cadeaubonnen zijn vrij te besteden binnen het ruime assortiment dierenbenodigdheden en alles voor het buitenleven op www.macrovet.nl.

Boer Boer Boxershort pakket

Tenslotte verloten we nog 2 Boer Boer Boxershort pakketten van 4 boxers of hipsters ter waarde van €59,80. Dit zijn stoere boxers of hipsters met prints van kippen, koeien, paarden etc.

Winnaars

De winnaars van bovenstaande prijzen worden maandag 24 december bekend gemaakt.

Heb jij onze Facebookpagina al geliked? Ook dan maak je kans op bovenstaande prijzen! Daarnaast blijf je op hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen, acties en aanbiedingen rondom Macrovet.nl.

Willem-Johan | Macrovet

Willem-Johan | Macrovet