Blog berichten

Macrovet sponsor Texelweekend 2013

Geschreven op 26 april 2013 / Categorie: Algemeen

Aankomend weekend 27&28 april is het weer tijd voor het grootste paardensport evenement van Texel. Het Texelweekend wordt georganiseerd door PC de Kleppertjes en LR de Waddenruiters.
Al jaren is Macrovet trouwe sponsor van dit evenement door middel van advertenties en in het verleden de ludieke actie "Voor elke deelnemer een Gratis paardenhalster" welke was af te halen in onze winkel in Den Burg.

Hindernis sponsor

Dit jaar werden we benaderd door het bestuur of we niet een hindernis wilde sponsoren. Een oude sponsor heeft namelijk afgezegd en daarom hadden ze een mooie hindernis over. Na even nadenken heb ik toegezegd. Nu bleek dat we zelf de hindernis moesten schuren, schilderen en beplakken. En het moest binnen een week klaar, dat was dus even zwoegen.

Direct onze nieuwe medewerker Evalien Weterings de opdracht gegeven om een ontwerp te maken. Schoonvader op pad gestuurd voor de verf en gelijk maar aan het werk gezet. Eerst alles schuren en in 3 lagen grondverf en daarna mooi wit afgelakt. Inmiddels is Print Service Texel gestart met het printen van de stickers welke op mooie aluminium platen zijn geplakt.
En dit is het uiteindelijke resultaat.

Hindernis Macrovet dierbenodigdheden

Informatie over het Texelweekend

Het TexelWeekend is een wedstrijd die veel vaste gasten naar het eiland trekt, zowel deelnemers als juryleden. Het hippische weekend staat bekend om de gezelligheid en is voor combinaties van de vaste wal tegelijkertijd een weekendje weg. Nabij Den Burg is er voldoende mogelijkheid om een fijne bos- of strandrit te maken. Veel deelnemers verlengen hun verblijf dan ook met een dag of twee om van de Texelse natuur te genieten.

TexelWeekend vindt dit jaar plaats op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 april 2013. De wedstrijd start op vrijdagmiddag en eindigt op zondagmiddag. Gedurende het weekend kunnen dressuurcombinaties starten in de klassen B t/m ZZ-licht. De M1, M2, Z1 en Z2 combinaties kunnen op vrijdagmiddag een extra dressuurproef rijden. ZZ-licht combinaties kunnen die middag twee keer starten. B t/m ZZ-licht wordt ook op zaterdag en zondag verreden. Zondagmiddag kunnen Z+ combinaties een kür op muziek rijden. Er kan gesprongen worden van B t/m Z niveau.

Voor de komende jaren zal Macrovet dierbenodigdheden de Texelse ruitersport blijven steunen.

Willem-Johan | Macrovet

Willem-Johan | Macrovet