Blog berichten

Persbericht vernieuwde webshop Macrovet online!

Geschreven op 24 oktober 2012 / Categorie: Persberichten

PERSBERICHT

Macrovet.nl vernieuwt webshop voor dier, boer en buitenleven

Den Burg, 23 oktober 2012 – Macrovet.nl lanceert vandaag haar compleet vernieuwde webshop. In de nieuwe online shop staat een trendy presentatie van de producten en een transparante interactie met de bezoekers centraal. Met ruim 7.000 producten is Macrovet.nl inmiddels een online begrip voor de dierenliefhebber, boer en mensen die genieten van het buitenleven. De interesse voor online winkelen neemt snel toe binnen de doelgroep. De nieuwe webshop biedt dan ook volop mogelijkheden voor groei. Momenteel voert Macrovet.nl vergaande gesprekken om het online assortiment flink uit te breiden. Vooral het aanbod van benodigdheden en onderdelen voor de kleine huisdieren zal groter worden, maar ook de ruitersport zal nog meer aandacht krijgen. De populariteit van online winkelen stijgt snel in Nederland. De verwachting is dat de webwinkelmarkt in 2012 zal doorgroeien naar € 9,8 miljard. Online consumenten zijn erg tevreden over online winkelen en het online uitgavenpatroon stijgt ieder jaar. Met de vernieuwde webshop speelt Macrovet.nl in op deze trend. De beleving van de bezoeker, kwaliteit en service zijn de belangrijkste pijlers van het online succes van Macrovet.nl.

 Klanten optimaal bedienen
 “Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich bij ons op hun gemak voelen”,  stelt Willem-Johan Bakker, samen met zijn vrouw Marloes eigenaar van de webshop Macrovet.nl. “Wij hebben dan ook heel veel tijd geïnvesteerd in de nieuwe webshop. Alle productteksten hebben wij zelf geschreven en ook alle foto’s zijn eigen werk. Een heel karwei, maar zo ontstaat er een unieke webshop die perfect aansluit bij de wensen van onze klanten.” De beleving binnen de doelgroep heeft Bakker de afgelopen decennia ruimschoots opgedaan binnen de groothandel Vee-Service Idac, die 40 jaar geleden is gestart door zijn vader en tegenwoordig wordt gerund door zijn zus. Willem-Johan was eerst werkzaam in het magazijn en is later doorgegroeid als vertegenwoordiger en uiteindelijk verkoper binnendienst. “De wereld van een dierenliefhebber, de hardwerkende boer of mensen die graag buiten leven kent zo weinig geheimen meer voor mij”, vertelt Willem-Johan verder. “Met deze unieke kennis van de dagelijkse praktijk en internet kunnen wij onze klanten optimaal bedienen. Dit kan via de webshop, maar wij adviseren onze klanten ook graag in onze winkel of per telefoon. Contact met de klanten vinden wij belangrijk.”

Gevestigde speler in Benelux
Met de nieuwe webshop kiest Macrovet.nl ook voor een nieuwe strategie. Het aanbod van producten zal fors worden uitgebreid. Niet alleen wordt er gekozen voor geheel nieuwe productlijnen, ook onderdelen van bestaande producten zullen binnenkort ruimschoots gepresenteerd binnen de nieuwe webshop. “Een deel van onze producten is onderhevig aan slijtage, denk alleen maar eens aan een hondentondeuse. Dergelijke apparaten worden intensief gebruikt waardoor specifieke onderdelen kunnen slijten. Wij willen onze klanten graag de service bieden dat zij ook een enkel onderdeel bij ons kunnen bestellen”, geeft Willem-Johan aan. De nieuwe webshop en strategie moet er toe leiden dat Macrovet.nl uitgroeit tot een gevestigde speler in de Benelux. De klanten van Macrovet.nl worden via social media en een e-mailnieuwsbrief frequent geïnformeerd over nieuwe producten en acties. Een primeur is de eigen spaaractie van Macrovet.nl. Geregistreerde klanten kunnen via een aankoop, aanmelden nieuwsbrief en het ‘liken op Facebook’ spaarpunten opbouwen die leiden tot een mooie korting. “Daarbovenop verloten wij ook nog een luxe weekendje Texel onder onze klanten die dit jaar ons op Facebook liken!”

Over Macrovet.nl
Macrovet.nl is al een aantal jaren het adres voor al uw dierbenodigdheden voor schapen, koeien, paarden, geiten en kleine huisdieren. Ruim 7000 producten worden dagelijks uit de grote voorraad verzonden. Het assortiment bestaat onder andere uit diergeneesmiddelen, ongedierte bestrijding, stal- en tuinbenodigdheden, weideafrastering en meer. Tevens is Macrovet.nl een echte specialist als het gaat om scheermachines voor schapen, koeien en paarden. Maar ook voor de beste hondentondeuse kunt u bij Macrovet.nl terecht.

Mediacontact
Willem-Johan Bakker
Eigenaar Macrovet.nl
Telefoon: 0222 - 761770

Willem-Johan | Macrovet

Willem-Johan | Macrovet