Blog berichten

Stage lopen bij Macrovet is echt leuk en leerzaam

Geschreven op 1 mei 2015 / Categorie: Algemeen, Nieuws

Ik zal me even kort voorstellen. Mijn naam is Louise Schagen en ik ben 18 jaar oud. Ik volg de opleiding junior accountmanager op het nova college in Beverwijk en loop sinds begin april stage bij dit leuke bedrijf!

Ik ben zelf geboren en opgegroeid op Texel en woon hier nog steeds in het weekend bij mijn ouders. Voor mijn opleiding moet ik 10 weken stage lopen. Ik wilde dit meteen al op Texel, puur omdat ik graag meer op Texel wilde zijn en omdat er zoveel goede en gedreven bedrijven zijn op Texel. Maar dat mocht in eerst instantie niet van mijn opleiding om dat het te ver was, maar door mijn gedrevenheid en het enthousiasme van Willem-Johan mocht het uiteindelijk wel!

Ik ben bij Macrovet terechtgekomen door hulp van mijn moeder, want met het feest van 600 jaar stadsrechten kwam zij Willem-Johan tegen en zo is het balletje gaan rollen. Waar ik nu heel blij mee ben, want ik heb het super naar mijn zin bij Macrovet.

Wat maakt Macrovet tot leuke stage.

Macrovet wordt door een heel klein team gerund en dat maakt stage lopen hier zo leuk. Omdat je overal wordt bij betrokken en je veel verschillende dingen mag doen, van facturen maken tot de winkel opnieuw inrichten, het is dus totaal niet eenzijdig. En Willem-Johan en Marloes zijn erg goede begeleiders ik kan ze altijd alles vragen. Ook geven ze mijn al hun vertrouwen en dat geeft een goed gevoel en een goede motivatie en er hangt gewoon een goede sfeer binnen het bedrijf. Kortom ik kon het niet beter treffen. Ook mag ik mee naar klanten en dat is nu extra leuk omdat het de lammerij periode is, dan mag ik tijdens die bezoeken ook bij de lammetjes zitten en welke stagiair mag dat nou.

Gisteren zijn mijn stagebegeleiders voor het eerst langs gekomen en die keken echt op van het bedrijf en over mijn werkzaamheden. Omdat ik nu al taken mag uitvoeren die ik eigenlijk pas in het 2de jaar hoef te doen. Daardoor waren ze erg enthousiast en vonden ze Macrovet een van de betere stagebedrijven.

Ik heb al veel geleerd bij Macrovet zoals facturen maken, administratie, HTML en de website bij houden. Ik wil zelf nog meer leren van het assortiment wat we aanbieden omdat ik dan meer zelfstandig klanten kan helpen. Zodat ik niet alleen dingen leer in het bedrijf, maar ook mijn steentje kan bijdragen binnen het bedrijf.

Willem-Johan | Macrovet

Willem-Johan | Macrovet