Blog berichten

Uw hondentondeuse laten nakijken of laten repareren?

Geschreven op 11 september 2017 / Categorie: Scheren van honden

Uw scheermachine werkt niet optimaal of is kapot. Wat nu?

De scheermachines die Macrovet verkoopt zijn van top kwaliteit. Toch blijven het gebruiksvoorwerpen. Het kan zijn dat een scheerapparaat door veelvuldig gebruik kapot gaat of het niet meer doet. Dat is vervelend. Maar wij kunnen hem voor u nakijken of repareren.

Nakijken en repareren

Een machine nakijken of repareren? Onze uiterst bekwame monteur draait er zijn hand niet voor om. Hij repareert met alle plezier uw scheermachine of hondentondeuse. Hij kan vrijwel alle scheermachine merken die wij verkopen repareren. De volgende merken kunnen worden gerepareerd: Oster, Andis, Liscop (Duitse Lister), Aesculap-Econom, Aesculap favorita, hauptner en Heiniger.  De meest gebruikte onderdelen van de genoemde machines hebben wij in voorraad. Hierdoor kunnen we de machine snel repareren. Op alle scheermachinereparaties geldt een garantie van 3 maanden. Het repareren van een scheermachine duurt gemiddeld 3 tot 7 dagen nadat wij deze hebben ontvangen.

Hoe kunt u uw machine opsturen?

Om de machine naar ons toe te kunnen sturen om na te kijken en te repareren kunt u het best ons garantie en reparatieformulier invullen. Zo weten wij met welke machine we te maken hebben. Wij kijken dan wat er mis is met de machine. Wanneer u dit wenst laten wij u eerst een offerte van de ingeschatte reparatie toekomen.

Wanneer u akkoord gaat met deze offerte en deze heeft voldaan gaan wij over tot het repareren van uw machine. Het repareren van uw scheermachine duurt ongeveer 5 werkdagen. Hierna sturen wij hem natuurlijk weer zo snel mogelijk aan u op. Zodat u weer lekker door kunt scheren.

Op onze reparaties geven we maar liefst 3 maanden garantie.

Willem-Johan | Macrovet

Willem-Johan | Macrovet