Blog berichten

Waarom de Hawk Kite de meest effectieve vogelverjagende vlieger is

Geschreven op 10 mei 2019 / Categorie: Algemeen, Info over ongediertebestrijding

De Hawk Kite vogelverjagende vlieger is de meest effectieve vogelverjager. Natuurlijk omdat hij multi-inzetbaar is. Maar ook omdat het de vlieger is die bij het kleinste zuchtje wind al vliegt. Dit is erg belangrijk want in de ochtend zijn de vogels het meest actief maar laat het nou net in de ochtend altijd minder hard waaien dan in de rest van de dag.


Verschillende roofvogelvliegers getest. De Ketrop Hawk Kite vlieger presteerde het best in situaties met weinig tot nauwelijks wind.

Waarom waait het 's ochtends en 's nachts minder hard dan overdag?

Over het algemeen waait het 's nachts en 's ochtends minder hard. Dit merk je vooral als er weinig wind staat. Dan merk je vaak sneller op dat in de loop van de dag de wind harder begint te waaien. In de avond valt de wind grotendeels weg en 's nachts is het dan dikwijls zo goed als windstil.

De zon zorgt voor de wind. De zon verwarmt namelijk de luchtlagen. Doordat warme lucht stijgt ontstaat er een soort vacuüm, de lucht moet als het ware opgevuld worden. De lucht verplaatst zich dus. Dat is de wind. Het is dus eigenlijk de zon die dit proces op gang helpt. Als de zon ondergaat, vallen de opwaartse luchtbewegingen stil, de lucht wordt niet meer opgewarmd.

Vogels 's ochtends het meest actief

Vaak zijn vogels 's ochtends wanneer de zon opkomt het het meest actief. Dat is ook de tijd wanneer je ze het meest hoort. De vogels gaan dan op zoek naar voedsel.
Niet alleen zangvogels zijn 's ochtends actief maar ook overlast vogels zoals duiven, meeuwen en spreeuwen.

Belangrijk dat een vogelwerende roofvogelvlieger ook met weinig wind vliegt

's Ochtends wanneer het dus minder hard waait zijn vogels vaak het meest actief. Dit antwoord op een simpele rekensom leert ons dat het essentieel is dat wanneer je een roofvogelvlieger gebruikt om vogels te verjagen dat hij met het kleinste beetje wind vliegt.


De Ketrop Hawk Kite vogelverjagende vlieger bleek na testen de meest effectieve vogelverjagende vlieger op de markt.

De Ketrop Hawk Kite vogelverjager vliegt al bij het kleinste zuchtje wind

De Ketrop Hawk Kite is meerdere keren getest. Ten opzichte van zijn concurrenten vliegt de Hawk Kite bij alle beetjes wind. Dit is heel belangrijk want als de vlieger niet vliegt verjaagt hij ook geen vogels.

 

 

Willem-Johan | Macrovet

Willem-Johan | Macrovet