Blog berichten

Wat te doen tegen ongewenste dieren in de tuin?

Geschreven op 20 maart 2013 / Categorie: Algemeen

Het weer zit nog een beetje tegen, maar officieel begint de lente volgende week al. De bloemetjes beginnen weer te bloeien, langzaam beginnen de bomen uit te lopen en de eerste voorbereidingen voor het aanleggen van de moestuintjes zijn ook al weer in volle gang. Zodra de zon zich laat zien krijgen we spontaan weer zin om in de tuin te werken en buiten bezig te zijn.

In dit blogitem bespreken we een welbekend probleem: ongewenste dieren in je tuin. Je kent het wel, vernielingen in de tuin door wilde dieren. Niets is vervelender dan dat je tuin overhoop gehaald wordt door ongewenste dieren. Honden, katten, eekhoorns, konijnen of vossen kunnen veel schade aanrichten in bijvoorbeeld een groentetuin. Ze kunnen de plantjes kapot maken of opeten, holen graven, behoeften achterlaten etc. Daarnaast kunnen kraaien of ganzen ook een ware plaag zijn voor menig tuinder.

Wat kun je tegen ongewenste dieren in de tuin doen?

Uiteraard is het altijd aan te raden om gebruik te maken van netten of van een kas, bij plantjes die weinig kunnen hebben of vruchten die erg kwetsbaar zijn. Maar zelfs met gebruik van netten of een kas, kunnen wilde of ongewenste dieren nog veel schade aanrichten.

De Weitech Garden Protector kan een oplossing zijn. Met de ongedierte verjager van Weitech kun je eenvoudig en diervriendelijk wilde en ongewenste dieren buiten je tuin houden. De dieren worden verjaagd door middel van een ultrasoon geluid en een LED Flash light. Door middel van een infrarode bewegingsdetector worden de ongewenste dieren gedetecteerd en krijgt het dier de ultrasone toon te horen en het LED licht te zien. Hierdoor schikt het dier zo erg dat hij terug zal gaan. Deze ongedierte verjager heeft een bereik tot en met 200m2. Bij grotere tuinen raden wij aan om gebruik te maken van meerdere ongedierte verjagers.

Aanbieding: Weitech garden protector

Deze maand is de Weitech garden protector WK-0052 (met Flash light) in de aanbieding en kost nu slechts € 39,50.

Vogelverschrikker

De Weitech Garden Protector is ontwikkelt voor het verjagen van dieren als honden, katten of vossen en beschermt de tuin niet volledig tegen vogels of dieren uit de lucht. Om vogels te verjagen raden wij aan om ook gebruik te maken van een vogelverschikker. Binnen onze webshop zijn diverse soorten vogelverschrikkers verkrijgbaar. Bijvoorbeeld ronde bollen met reflecterende vlakken in verschillende kleuren, verschrikkers in de vorm van een pop of een vlieger in de vorm van een vogel.

Bekijk alle vogelverschrikkers binnen onze webshop en profiteer van de aanbiedingen.

Willem-Johan | Macrovet

Willem-Johan | Macrovet