9.4 / 10Klantbeoordelingen

Stalhygiëne

Om besmettingen en andere ziekten tegen te gaan is het belangrijk om goed de hygiëne bij geiten houderijen onder controle te houden. Zo voorkom je ho…
Lees meer

Om besmettingen en andere ziekten tegen te gaan is het belangrijk om goed de hygiëne bij geiten houderijen onder controle te houden. Zo voorkom je hoge kosten bij zieke dieren.

Hoe voorkom ik besmettingen en ziektes?

Door het te voorkomen van ziektes en besmettingen in de stal bespaar je een hoop kosten op het laten desinfecteren van de stal en geneesmiddelen voor de dieren. Het grootste voordeel wanneer je bacteriën en ziektes wilt voorkomen is natuurlijk dat je geiten niet ziek zijn/worden en gezond blijven.

Een van de manieren om ziektes te voorkomen is:

  • het ontsmetten van de stal. Dit kan met een professioneel ontsmettingsmiddel. Een handig hulpmiddel hierbij is een ontsmettingsmat.
  • een andere manier op de stalhygiëne onder controle houden is door bezoekers van de stal altijd de handen te laten wassen met desinfectiemiddelen.

Schoonmaak spullen voor de stal

Wij hebben verschillende schoonmaakmiddelen om de stal goed schoon en bewoonbaar voor de geiten te houden. Al onze schoonmaak middelen zijn biologisch afbreekbaar en fosfaatvrij, met een bewezen en effectieve reinigingskracht. Groot of klein verpakking schoonmaak middelen voor onderhoud aan de stal, wij hebben alles in huis!