9.4 / 10Klantbeoordelingen

Paardendrinkbakken

Een goede drinkbak in de wei is altijd handig en maakt het drinken voor jouw paarden gemakkelijker. Daarom bieden wij hier bij Macrovet verschillend…
Lees meer

Een goede drinkbak in de wei is altijd handig en maakt het drinken voor jouw paarden gemakkelijker. Daarom bieden wij hier bij Macrovet verschillende drinkbakken aan voor in de wei.

Tijdens het drinken uit een drinkbak voor in de wei wordt er minder met water geknoeid en blijven de paarden rustig staan tijdens het drinken.

Verschillende drinkbakken

Omdat wij verschillende drinkbakken hebben, zijn er ook verschillende soorten. Zo is bijvoorbeeld de watertrog een multifunctionele drinkbak. Hij kan ook gebruikt worden als voertrog in plaats van een watertrog, doordat er ook voer in kan in plaats van water.

Een ander soort drinkbak die wij hebben is de vlotterdrinkbak. Deze drinkbak vult automatisch water bij, wanneer het water uit deze bak leeggedronken wordt. Ook hebben wij de lepel drinkbak die door middel van een lepel werkt. Ook voor op stal vind je bij ons drinkbakken voor paarden.

Lukt het niet om de juiste drinkbak voor de paarden in de wei te vinden? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien je graag van persoonlijk advies.