BSI Block tegen muizen 5x20g

 • Snelle herkenning van opname
 • 5 x 20 gram blokjes lokaas
 • Werkzame stof: Difethialon
 

Is dit niet helemaal wat u zocht? Bekijk hieronder alternatieven

14,95 13,95
Nog 10+ in voorraad
Prijs excl. BTW:11,53

Goed vochtbestendig én aantrekkelijk lokaas

BSI Block bevat het sterke gif difethialon met weinig kans op resistentie. Muizen hoeven maar een klein beetje van deze Blocks te eten om dood te gaan.

De BSI Block bevat een middel dat al dodelijk is bij een kleine opname. Door de snelle opname is er weinig kans op resistentie. Het onderdrukt namelijk het bloedstolsel. Er zitten 5 blokjes van elk 20 gram in de verpakking. Doordat de blokjes goed weersbestendig zijn ook geschikt voor buiten. Gebruik altijd een muizenvoerdoosje. Zodat kinderen of huisdieren niet bij het gif kunnen komen.

Waar het BSI-Block te plaatsen

De beste plek om uw BSI Block tegen muizen te plaatsen vind je door eerst onderzoek te doen. Kijk goed waar de muizen of ratten sporen hebben achter gelaten. Aangevreten verpakkingen, ontlasting en sporen van buikvet als je een rat in huis hebt. Muizen en ratten lopen eigenlijk altijd langs muren of obstakels. Ze zullen vrijwel nooit een kamer door het midden kruizen. U kunt het beste de BSI Block tegen muizen op diverse plekken neerleggen, dit verhoogt de pakkans aanzienlijk. Plaats het lokaas in lokaasdozen buiten bereik van (huis)dieren en kinderen.

Controleer regelmatig of er aan het gif is gegeten. Vervang op- of aangegeten lokaas. Blijf de BSI Block tegen muizen aanvullen tot er in het geheel geen opname meer plaatsvindt.

 • Dosering wanneer u last heeft van muizen: 1 of 2 blokjes (20 tot 40 g) BSI-Block per lokaaspunt, om de 1 tot 3 meter, afhankelijk van de grootte van de muizenplaag.

Let op! De zakjes niet openen.

Gebruik biociden en gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie en handel hiernaar.

Gratis handboek Muizen- en rattenbestrijding bij je bestelling

Wij hebben een heel mooi digitaal handboekje gemaakt met alles over ratten- en muizenbestrijding. In dit boekje komt alles aan bod van onderzoek tot alle verschillende mogelijkheden. Wanneer je dit boekje leest krijg je de kennis van een echte ongediertebestrijder en is kans op succes onvermijdelijk.

Gratis handboek vol met tips voor Ratten en muizenbestrijding

Advies nodig?

Bij vragen over een product staan wij u graag persoonlijk te woord!

Bel 0222 761770 voor onze klantenservice, of stuur een bericht via:
men
Productbeoordelingen BSI Block tegen muizen 5x20g

Super product

Super product

Datum: 7 februari 2021 Door: Martin

Oke

Oke

Datum: 6 februari 2021 Door: Jan

Muizen zijn weg, spam erbij

He product lijkt naar behoren te werken.

Datum: 6 februari 2021 Door: Feike

Specificaties BSI Block tegen muizen 5x20g

 • SorteerOngediertebestrijding
 • Artikelnummer204251
 • EAN Code5420046642517
 • FabrikantBSI
 • ToelatingNL- 0000809-0000
 • Werkzame Stoffen0,0025% difethialone
 • Bestrijden vanMuizen
 • ToediendingsvormBlokjes in voerdoos plaatsen