BSI Pasta tegen muizen 5x10g

 • Betere opname werkzame stof
 • 5 x10 gram pasta lokaas
 • Werkzame stof: Difethialon
 

Is dit niet helemaal wat u zocht? Bekijk hieronder alternatieven

12,95
Nog 100+ in voorraad
Prijs excl. BTW:10,70

Aantrekkelijk muizengif met snelle werking

Door de snelle werking van BSI-pasta ben je snel van de muizen af. Door het sterke gif Difethialon werkt een kleine dosis al snel.

Deze pasta bevat een middel dat al dodelijk is bij een kleine opname. Het onderdrukt namelijk het bloedstolsel. De pasta is verpakt in individuele zakjes van 10 gram. De pasta is goed geschikt voor vochtige ruimtes. Gebruik altijd een muizenvoerdoosjes. Zodat kinderen of huisdieren niet bij het gif.

Waar het BSI-pasta te plaatsen

De beste plek om uw BSI pasta tegen muizen te plaatsen vind je door eerst onderzoek te doen. Kijk goed waar de muizen of ratten sporen hebben achter gelaten. Aangevreten verpakkingen, ontlasting en sporen van buikvet als je een rat in huis hebt. Muizen en ratten lopen eigenlijk altijd langs muren of obstakels. Ze zullen vrijwel nooit een kamer door het midden kruizen. U kunt het beste de BSI pasta tegen muizen op diverse plekken neerleggen, dit verhoogt de pakkans aanzienlijk. Plaats het lokaas in lokaasdozen buiten bereik van (huis)dieren en kinderen.

Controleer regelmatig of er aan het gif is gegeten. Vervang op- of aangegeten lokaas. Blijf de BSI pasta tegen muizen aanvullen tot er in het geheel geen opname meer plaatsvindt.

 • Dosering wanneer u last heeft van muizen: 1 tot 2 zakjes (10 tot 20 g) BSI-pasta per lokaaspunt, om de 3 tot 5 meter, afhankelijk van de grootte van de muizenplaag.

Let op! De zakjes niet openen.

Gebruik biociden en gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie en handel hiernaar.

Gratis handboek Muizen- en rattenbestrijding bij je bestelling

Wij hebben een heel mooi digitaal handboekje gemaakt met alles over ratten- en muizenbestrijding. In dit boekje komt alles aan bod van onderzoek tot alle verschillende mogelijkheden. Wanneer je dit boekje leest krijg je de kennis van een echte ongediertebestrijder en is kans op succes onvermijdelijk.

Gratis handboek vol met tips voor Ratten en muizenbestrijding
Advies nodig?

Bij vragen over een product staan wij u graag persoonlijk te woord!

Bel 0222 761770 voor onze klantenservice, of stuur een bericht via:
men
Productbeoordelingen BSI Pasta tegen muizen 5x10g

Schoon en duidelijk lekker voor onze ongenode gasten

We voeren steeds met pindakaas maar meteen de eerste keer was de pasta ook verdwenen, dat hadden we niet verwacht. Even afwachten wat het resultaat zal zijn op de langere termijn. We hebben goede hoop

Datum: 15 mei 2020 Door: Arina

Specificaties BSI Pasta tegen muizen 5x10g

 • SorteerOngediertebestrijding
 • Artikelnummer204216
 • EAN Code5420046642166
 • FabrikantBSI
 • ToelatingNL - 0001066-0000
 • Werkzame Stoffen0,0025% difethialone
 • Bestrijden vanMuizen
 • ToediendingsvormPasta in voerdoos plaatsen