•  

Clipr Ultimate A5 Blade 40 (0000) 0,25mm

  • Om dicht op de huid te scheren
  • Voor kat, hond, koe en paard
  • Scheerlengte 0,25 mm
 
41,95 29,-
Nog 8 in voorraad
Prijs excl. BTW:23,97

Clipr Ultimate A5 Blade 40 (0000) 0,25mm kop

Super fijne scheerkop wat dicht op de huid scheert met 0,25 mm. Scheer je tegen de haargroei in dan laat hij nog maar 0,25mm staan. Scheer je tegen de haargroei in dan blijft er nog maar ongeveer 0,50mm staan.

Clipr. scheerkoppen zijn voor het universele snap-on scheersysteem

Het universele snap-on scheerkoppensysteem ook wel het A5 style scheerkoppen systeem genoemd. Alle Clipr. Snap-On scheerkoppen passen op de Clipr Ultimate maar ook op de tondeuses van andere merken die ook voorzien zijn van het universele Snap-On scheerkoppensysteem. Een aantal merken die ook het snap-on systeem op veel modellen gebruiken zijn: Andis, Oster, Wahl, Moser, Heiniger, Laube, Furzone, Liveryman, Kerbl en Thrive tondeuses.

Algemene informatie over de Clipr scheerkoppen

De NL Clipr. Snap-On tondeuse kopjes zijn gemaakt van een hoge kwaliteit high-carbon staal. Het materiaal van dit staal zorgt ervoor dat het snijmes 75% koeler en langer scherp is dan bij normaal staal.

Hoe krijg je een betere scheerervaring?

Voor een soepelere/betere scheerervaring is het onderhoud belangrijk. Onderhoud zoals het insmeren van de scheerkoppen voor en na elke 5-10 minuten tijdens het scheren. Hierdoor krijg je een soepelere en betere scheerervaring. Wanneer de scheerervaring van de messen verslechtert zijn de messen bot en moeten ze dus geslepen worden.

Het schoonmaken van de NL Clipr. Snap-On tondeuse kopjes.

Voor een langere levensduur van de scheerkop zelf en de snijmessen is het belangrijk om na het gebruik van de NL Clipr. Snap-On tondeuse dat de kopjes goed worden schoongemaakt. Het schoonmaken van de scheerkoppen is gemakkelijk te doen door ze na het scheren van de tondeuse af te halen en schoon te maken. Na het schoonmaken maak je ze droog en vet je ze opnieuw in met olie. Berg vervolgens de scheerkop op een droge warme plaats op. Zo voorkom je dat het materiaal gaat roesten of oxideren.

Advies nodig?

Bij vragen over een product staan wij u graag persoonlijk te woord!

Bel 0222 761770 voor onze klantenservice, of stuur een bericht via:
men
Productbeoordelingen Clipr Ultimate A5 Blade 40 (0000) 0,25mm
Schrijf de eerste beoordeling

Specificaties Clipr Ultimate A5 Blade 40 (0000) 0,25mm

  • ArtikelnummerMVB1040
  • EAN Code8719566014711