Intellectueel eigendom Macrovet.nl

© Copyright 2008 - 2016 Macrovet.nl

 

Alle rechten voorbehouden.Copyright
Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van macrovet.nl is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. Het is niet toegestaan deze site te framen.

Merken
Alle woord- en beeldmerken, product- en informatieteksten en afbeeldingen op deze site zijn eigendom van Macrovet.nl, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van Macrovet.nl is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

Informatie op de website
Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten.

Op deze website kunnen interactieve pagina’s aangeboden worden zoals reviews, vragen en antwoorden. Macrovet.nl is niet verantwoordelijk voor meningen en boodschappen die door bezoekers/gebruikers op de website geplaatst zijn en deze meningen en boodschappen geven niet de mening of het beleid van Macrovet.nl weer.

Macrovet.nl
Maricoweg 7
1791 MD DEN BURG
Telefoon: +31 (0) 222 761770
KvK nummer: 17237488 (KvK Alkmaar)
BTW nummer: NL152877071B01