•  

CSI Urine | Tegen urinegeur en -vlekken

  • tegen urinevlekken huisdieren
  • verwijdert stank
  • directe werking
 

vanaf 9,95

Productnaam

Prijs

Aantal

CSI Urine Kooireiniger spray 150ml

9,95 Excl. BTW: 8,22
Nog 3 in voorraad

CSI Urine Kattenbak granules 400gr

15,95 Excl. BTW: 13,18
Niet in vooraad

CSI Urine middelen verwijderen met gemak alle Urine geuren en vlekken

Reken af met urinegeur en -vlekken van huisdieren. CSI URINE werkt aan de hand van het natuurlijke afbrekeningssysteem van de aarde. Aan de hand van bacteriën en enzymen wordt urine volledig afgebroken waardoor opnieuw markeren voorkomen kan worden.
CSI URINE is de oplossing voor urinegeur en -vlekken van honden, katten, konijnen en knaagdieren. Wij bieden het complete assortiment aan. 

Huisdierurine is geen gewone vlek en kan ook niet verwijderd worden met gewone schoonmaakmiddelen. Al ruikt het fris, huisdieren zullen hier blijven terugkomen.
Wat veroorzaakt de penetrante geur? Wanneer huisdierurine opdroogt, wordt de urine afgebroken door de bacteriën die een welbekende ammoniak geur produceren.Traditionele schoonmaakproducten of tapijtreinigers geven de indruk dat geur én vlek verwijderd zijn. Helaas zijn niet alle urineresten verwijderd en is de vlek niet weg. Urinezuur blijft achter als kristallen. Urinezuurkristallen zijn niet oplosbaar met water. Zij kleven aan het oppervlak en binden zich aan tapijt vezels. Urinezuurkristallen produceren de bekende penetrante urine geur en blijven ruiken zodat zij definitief worden verwijderd. Luchtvochtigheid kan onzichtbare urinezuurvlekken van jaren geleden opnieuw doen activeren. Deze urinezuurkristallen kunnen tot een decennium blijven hangen.

Hoe gebruik ik CSI urine?

  • Controleer voor kleuraantasting op een onopvallende plek.
  • Verwijder overtollige urine, uitwerpselen of braaksel met keukenpapier.
  • Bedrenk de vervuilde plek met CSI URINE en overlap de randen van de plek.
  • Niet schrobben. Gebruik CSI URINE niet samen met andere schoonmaakmiddelen.
  • Laat het aan de lucht drogen. Dit kan tot 24-48 uur duren.
  • Wanneer de vlek volledig is opgedroogd, stofzuig of borstel de resten weg.

CSI Urine voor honden en puppy`s

Niets vervelender dan dat een hond per ongeluk in jouw huis heeft geürineerd, vooral op tapijt of de bank. Voor het verwijderen van urinevlekken kun je CSI Urine Hond/Puppy vlekken & geur Spray gebruiken. Voorkomt stankontwikkeling en opnieuw markeren. Verkrijgbaar in een kleine 150 ml verpakking en een grote verpakking van 500ml.

CSI Urine voor katten en kittens

Voor het verwijderen van urinevlekken en urinelucht van katten gebruik je Kitten en Katten vlekken & geur verwijderaar 150 ml of 500ml. Voorkomt stankontwikkeling en opnieuw markeren.

Kattenbak reiniger 500 ml in sprayvorm gebruik je tegen het stinken van kattenbak of voor kattengrit. Ook Kattenbak granules 400 gram dragen bij aan stankvermindering in de kattenbak.

CSI Urine Kooi reinigen

Voor het reinigingen van verblijfplaatsen van jouw konijn of ander knaagdier bestaat er de speciale Kooi Reiniger 150 ml spray tegen vlekken en geur.

CSI Urine Tapijt reinigen

Voor het grondig verwijderen van vlekken van je huisdier in je tapijt gebruik je CSI Urine Tapijt reiniger 1 liter. Voor zowel het verwijderen van nieuwe als oude urinevlekken. De reiniger werkt tot diep in de pollen waardoor de vlek volledig verwijderd kan worden.

Advies nodig?

Bij vragen over een product staan wij u graag persoonlijk te woord!

Bel 0222 761770 voor onze klantenservice, of stuur een bericht via:
men
Productbeoordelingen CSI Urine | Tegen urinegeur en -vlekken
Schrijf de eerste beoordeling

Specificaties CSI Urine | Tegen urinegeur en -vlekken

  • ArtikelnummerCSI-Urine