Hond borstelen en kammen

Ontdek hier onze serie verzorgingsproducten voor honden van de merken Jean Peau, Oster en Pet Products. Het merk Oster staat bekend om zijn kwalitatieve en duurzame artikelen. De vachtverzorgingsproducten van Jean Peau zijn kwalitatief hoogwaardige producten om huid- en vachtproblemen bij de hond op te lossen, ook voor...

Ervaar meer over Hondenborstels & -kammen
12 artikel(en)
12 artikel(en)

Hondenborstels & -kammen

Ontdek hier onze serie verzorgingsproducten voor honden van de merken Jean Peau, Oster en Pet Products. Het merk Oster staat bekend om zijn kwalitatieve en duurzame artikelen. De vachtverzorgingsproducten van Jean Peau zijn kwalitatief hoogwaardige producten om huid- en vachtproblemen bij de hond op te lossen, ook voor het voorkomen van deze verzorgingsproblemen bij uw hond hebben wij de juiste hondenborstel of hondenkam op voorraad. Wat dacht u van de effileerschaar, herdersharkje, slickerborstel of hondenschaar?

Met onze borstels kunt u uw hond zelf trimmen, in model knippen, van losse haren ontdoen, vervilte vacht ontklitten, dood haar verwijderen, vacht uitdunnen, van vlooien ontdoen, onderwol en oude haren uit de vacht te verwijderen, van vuile haren ontdoen en/of vacht doorkammen voor een mooie, glanzende vacht.

Naast hondenborstels hebben wij ook een uitgebreid hondentondeuse assortiment met heel veel verschillende tondeuses.