Kattenomheining

Bij Macrovet vindt u het beste systeem voor kattenomheining, namelijk Petsafe Radio Fence voor katten. Bent u het zat om elke keer uw kat te moeten zoeken omdat het weer van uw erf weggelopen is? Met het petsafe cat fence systeem maakt u een kattenafrastering binnen uw terrein met behulp van antennedraad, 25 vlaggetjes,...

Ervaar meer over Onzichtbare omheining katten
1 artikel(en)
meer informatie
  • Voor weglopende katten
  • 4 Instelbare correctieniveaus
  • Waterdicht
272,-
Nog 1 in voorraad
1 artikel(en)

Onzichtbare omheining katten

Bij Macrovet vindt u het beste systeem voor kattenomheining, namelijk Petsafe Radio Fence voor katten. Bent u het zat om elke keer uw kat te moeten zoeken omdat het weer van uw erf weggelopen is? Met het petsafe cat fence systeem maakt u een kattenafrastering binnen uw terrein met behulp van antennedraad, 25 vlaggetjes, zender en een kattenhalsband ontvanger.

De antennedraad kan zowel ondergronds als bovengronds worden aangebracht. De antennedraad wordt bevestigd aan de zender die continue een signaal van lage frequentie uitzendt. Zodra uw kat de door u ingestelde grens nadert krijgt de kat eerst een waarschuwing middels een piepje. Zodra de kat verder gaat, zal er een correctie plaatsvinden. Kijk voor meer informatie bij de producten, ook voor accessoires zoals een losse ontvanger, batterij en antennedraad.