Kattenomheining

Bij Macrovet vindt u het beste systeem voor kattenomheining, namelijk Petsafe Radio Fence voor katten. Bent u het zat om elke keer uw kat te moeten zoeken omdat het weer van uw erf weggelopen is? Met het petsafe cat fence systeem maakt u een kattenafrastering binnen uw terrein met behulp van antennedraad, 25 vlaggetjes,...

Ervaar meer over Onzichtbare omheining katten Petsafe
1 artikel(en)
meer informatie
  • Voor weglopende katten
  • 4 Instelbare correctieniveaus
  • Waterdicht
279,-
Nog 1 in voorraad
1 artikel(en)

Onzichtbare omheining katten Petsafe

Bij Macrovet vindt u het beste systeem voor kattenomheining, namelijk Petsafe Radio Fence voor katten. Bent u het zat om elke keer uw kat te moeten zoeken omdat het weer van uw erf weggelopen is? Met het petsafe cat fence systeem maakt u een kattenafrastering binnen uw terrein met behulp van antennedraad, 25 vlaggetjes, zender en een kattenhalsband ontvanger.

De antennedraad kan zowel ondergronds als bovengronds worden aangebracht. De antennedraad wordt bevestigd aan de zender die continue een signaal van lage frequentie uitzendt. Zodra uw kat de door u ingestelde grens nadert krijgt de kat eerst een waarschuwing middels een piepje. Zodra de kat verder gaat, zal er een correctie plaatsvinden. Kijk voor meer informatie bij de producten, ook voor accessoires zoals een losse ontvanger, batterij en antennedraad.


Petsafe is bedacht door hondeneigenaren en ontwikkeld door hondenliefhebbers. Om de communicatie tussen mens en dier te vergemakkelijken heeft Petsafe een aantal producten ontwikkeld dat zich richt op de opvoeding, de veiligheid en het comfort van de huisdieren. De ontwikkelde apparatuur is een hulpmiddel om een hond op een diervriendelijke en efficiënte manier op te voeden. Zoals de antiblafband met spray, zodra de hond blaft zal er een geur vrij komen die de hond als onprettig zal ervaren. Of de band die een elektrische correctie geeft. Wanneer de hond blaft of jankt geeft de band een lichte statische correctie die in 6 niveaus kan oplopen. De band kan ook gebruikt worden als er meerdere honden zijn, maar het is beter de hond de eerste dagen apart te houden totdat hij gewend is aan de band.