Vlooien kat Bayer

Vlooienmiddel voor uw kat

Is het preventief gebruiken van een vlooienmiddel voor de kat noodzakelijk? Ja omdat bijna alle katten vlooien kunnen oplopen als ze buiten lopen. Heeft de kat een vlo dan volgen er al snel eitjes en larven en een vlooienplaag is het gevolg. Voor het voorkomen van vlooien kunnen u kiezen uit vlooiendruppels of een...

Ervaar meer over Vlooien kat Bayer
3 artikel(en)
meer informatie
  • Werkzaamheid start onmiddelijk
  • Doeltreffend
  • Langdurige effect 8 maanden
61,95
Nog 7 in voorraad
meer informatie
  • Werkzaamheid start onmiddelijk
  • Doeltreffend
  • Langdurige effect 8 maanden
51,95
Nog 3 in voorraad
meer informatie
  • Werkzaamheid start onmiddelijk
  • Doeltreffend
  • Langdurige effect 8 maanden
51,95
Nog 3 in voorraad
3 artikel(en)

Vlooien kat Bayer

Is het preventief gebruiken van een vlooienmiddel voor de kat noodzakelijk? Ja omdat bijna alle katten vlooien kunnen oplopen als ze buiten lopen. Heeft de kat een vlo dan volgen er al snel eitjes en larven en een vlooienplaag is het gevolg. Voor het voorkomen van vlooien kunnen u kiezen uit vlooiendruppels of een vlooienband voor de kat. Om vlooien te bestrijden kiest u een anti-conceptie vlooienmiddel. Bestel via ons een anti-vlooienmiddel voor 15 uur op werkdagen en u heeft de producten de volgende dag al in huis!

Hoe weet ik dat mijn kat vlooien heeft?

Het meest herkenbare symptoom dat uw kat vlooien heeft is dat de kat jeuk heeft. Daarnaast kunnen er kale plekken ontstaan. Voor een extra check controleert u uw kat, doe dit op een lichte ondergrond bijvoorbeeld een wit laken. Dit kunt u ook met een vlooienkam doen, borstel de vacht goed en kijk naar zwarte vlekken. Dit kunnen vlooien maar ook vlooienstrontjes zijn. Soms kan een kat last van lintwormen krijgen en een allergie voor vlooien hebben. Als u vlooien bij uw kat ontdekt zijn deze makkelijk zelf te bestrijden met een anti-vlooienmiddel voor de kat.

Hoe werkt een vlooienband?

Een vlooienband doe je om de hals van de kat. De werkzame stof diazinon komt langzaam vrij van de vlooienband en zorgt ervoor dat de vlo dood gaat. Deze stof verspreidt zich over het hele lichaam van de kat zodat de vlo altijd in aanraking komt met de stof, zodra de vlo de kat prikt. Binnen 2-4 dagen valt de vlo van de kat. De vlooienband, bijvoorbeeld Beaphar Vlooienband kat in de kleuren zwart, wit of rood, werkt voor 6 maanden zelfs als de vlooienband in aanraking komt met water.

Wat zijn vlooiendruppels kat?

Een vlooienmiddel voor de kat in vloeibare vorm. Zeer populair vanwege het makkelijk toedienen op de huid met een pipet en u kunt er zowel vlooien mee voorkomen als bestrijden. Knijp de pipet uit in de nek van de kat en uw kat is voor 4 weken beschermd tegen vlooien. De meeste vlooiendruppels beschermen ook tegen teken bij katten. Wilt u precies weten wat voor teken helpt dan verwijzen wij u door naar onze teken kat pagina. Naast vlooiendruppels en vlooienbanden voor de kat hebben wij ook Beaphar tapijtspray in ons assortiment. Speciaal voor vlooien bij kittens (vanaf 8 weken en/of 1kg) bestaat een vlooienmiddel voor een kitten.

Merken vlooiendruppels en vlooienband kat

Onze anti-vlooienmiddel voor de kat zijn van de merken Advantage, Beaphar Diagnos, MidaSpot & Pestigon. Bij het vlooienmiddel staat vaak genoemd Combo of Spot-on. De betekenis van Combo is dat het product naast de werkzame stof Fipronil ook (S)-methopreen bevat, een combinatieproduct. Het is werkzaam tegen de eieren en larven van vlooien, daarnaast bestrijdt het niet alleen volwassen vlooien maar ook teken. Spot-on betekent eigenlijk niets meer dan dat het product in druppelvorm verkrijgbaar is.


Bayer Garden tegen kruipende insecten insecten zoals mieren, kakkerlakken, zilvervisjes, papiervisjes, vlooien, torren en teken. Bayer Garden is al 150 jaar actief in innovatieve oplossingen voor onkruid, ongedierte en insectenbestrijding. Met een grote diversiteit aan artikelen binnen mos en groene aanslag, ongedierte, mieren, muizen, insecten, schimmels, en slakken biedt Bayer Garden een oplossing voor elk probleem. Zowel voor gebruik binnenshuis of buitenhuis zoals in de border, kas, in de moestuin of op je balkon, met de juiste middelen van Bayer ben je binnen de kortste keren van je insecten overlast af.