•  

Eurol® Power Cleaner Bio 2000 1 of 5 liter

  • Reinigen van harde ondergronden,
  • motors, fietsen, tuinmeubilair
  • Goed biologisch afbreekbaar
 

vanaf 0,-

Productnaam

Prijs

Aantal

Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar

Eurol® Power Cleaner Bio 2000 1 of 5 liter

Geconcentreerd reinigingsmiddel, biologisch afbreekbaar.

Eurol® Power Cleaner Bio 2000 is een sterk geconcentreerd reinigingsmiddel met een zeer grote reinigingskracht voor een breed toepassingsgebied. Het is uitermate geschikt voor het reinigen van harde ondergronden zoals metaal, lak, kunststof, etc. Leverbaar in 1 of 5 liter verpakking.

Eurol® Power Cleaner Bio 2000 in de handige en robuuste sprayflacon is voorzien van een traploos instelbare sproeikop. Het is buitengewoon geschikt voor het reinigen van motorfietsen, motoren, motorcompartimenten, race-, cross- en toerfietsen, wanden, vloeren en scheepdekken, tuinmeubilair, caravans etc. Ideaal voor reiniging van moeilijk te bereiken onderdelen.

Eurol® Power Cleaner Bio 2000 in sprayflacon bevat onverdund product, (oog- en huidcontact met het pure product vermijden!) na het opbrengen goed in laten trekken en afspoelen of afspuiten met veel water. Indien gebruikt voor vloeren, ook nadrogen met een dweil om gladheid te voorkomen.

Eurol® Power Cleaner Bio 2000 wordt ook in grootverpakking geleverd waardoor er meerdere toepassingen mogelijk zijn zoals: het reinigen van vracht- en personenauto's (ook wasstraten), autobussen, trams, schepen, metro en spoorwagons. Eurol® Power Cleaner Bio 2000 kan zowel met koud als warm water worden gemengd, bij sterk vervuilde onderdelen wordt warm water aanbevolen (bv bij sterke algafzettingen).

Performance:

  • Voldoet aan de hoogste milieu-eisen
  • Goed biologisch afbreekbaar
  • Niet giftig en fosfaatvrij
  • Waterdunne onbrandbare vloeistof.

Afhankelijk van de vervuiling wordt een dosering van 1:400 tot 1:10 aanbevolen. Bij zeer sterke vervuiling is Eurol® Power Cleaner Bio 2000 ook onverdund te gebruiken.

Advies nodig?

Bij vragen over een product staan wij u graag persoonlijk te woord!

Bel 0222 761770 voor onze klantenservice, of stuur een bericht via:
men
Productbeoordelingen Eurol® Power Cleaner Bio 2000 1 of 5 liter
Schrijf de eerste beoordeling

Specificaties Eurol® Power Cleaner Bio 2000 1 of 5 liter

  • Artikelnummereurolpowercleaner