Frap muizenkorrels 200 gram

 
€ 13,95 € 11,95
Nog 50+ in voorraad
Prijs excl. BTW: € 9,88
 • Koop 2 voor € 10,95 per stuk en 

  bespaar 9%

Snel afrekenen met muizen

Frap muizenvergif in kleinverpakking heeft een zeer effectieve en snelle bestrijding van huismuizen in woon- en verblijfsruimten. Toegestaan alleen voor particulier gebruik (rode haverkorrel). De Frap muizenkorrels zijn gemaakt door de gerenommeerde fabrikant Bayer Garden. De Frap muizenkorrel is een beproefd en geliefd middel tegen muizenoverlast.

Gebruiksaanwijzing Frap muizenkorrels

Binnenshuis raden wij aan om het ratten/ en muizengif in speciale voerdozen te plaatsen. Dit uit veiligheid voor kinderen en huisdieren die er op deze manier niet bij kunnen komen. Lokdozen kunnen apart worden besteld. De muizenkorrels kunt u het beste plaatsen op plekken waarvan uw weet dat er muizen zijn geweest. Deze plekken zijn bijvoorbeeld te herkennen aan bijvoorbeeld muizen keutels of aangevreten verpakkingen. Plaats de Frap Muizenkorrels bij voorkeur langs wanden. De kans dat u deze vangt wordt verhoogt wanneer u de Frap muizenkorrels op meerdere plekken plaatst.
Controleer regelmatig of er van de muizenkorrels is gegeten. Zo kunt u weten wanneer het weer aangevuld moet worden. Als er na twee dagen niet van het gif is gegeten is het wellicht slim om de plek van de muizenkorrels te veranderen. 

Zorg dat er altijd blokjes liggen die niet aangegeten zijn. Het beste is om dit regelmatig te controleren en houd bij hoeveel er van gegeten wordt. Als er na 18 dagen niet meer van de Frap muizenkorrels is gegeten, is de bestrijding geslaagd. U kunt het gif verwijderen. 

 • muizen: 2 porties (50g) per voerdoosje (2 kartonnen voerdoosjes bijgevoegd).

 

Frap muizenkorrels bevat de volgende werkzame stof

 • 0,0025% difethialon
 • Gebruik Frap muizenkorrels 200 gram veilig. Lees vòòr gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
Advies nodig?

Bij vragen over een product staan wij u graag persoonlijk te woord!

Bel 0222 761770 voor onze klantenservice, of stuur een bericht via:
men
Productbeoordelingen Frap muizenkorrels 200 gram

snel resultaat

wij hadden na de vakantie last van muizen binnen en buiten ,,nadat ik de frap muizenkorrels met de lokdoosjes had geplaats was ik binnen 14 dagen muis vrij zowel binnen als buiten !!

Datum: 1 november 2016 Door: h

Voorlopig geen muizen meer gezien

Ik wil niet spreken van een muizenplaag, maar heb wel eens een muis in mijn woonkamer en keuken gezien. Nu vind ik dit zelf niet zo'n probleem, maar mijn vriendin denk daar heel anders over. Daarom besloten dit product te bestellen. De gebruiksaanwijzing zei dat je de zakje gewoon dicht kunt neerleggen en dat de muizen er zelf doorheen knagen. Dit duurde mij te lang, want er gebeurde niets. Zakjes zelf opengesneden en volgende dag was er al lekker van gegeten. Na een week en 3 zakjes verder geen muis meer gezien. Werkt dus goed vermoed ik!

Datum: 28 juli 2016 Door: BasvanD

top

het is goed spul werkte na een paar dagen.

Datum: 23 juni 2015 Door: rc

Specificaties Frap muizenkorrels 200 gram

 • Artikelnummer201378
 • EAN Code4000680010364
 • FabrikantBayer Garden
 • Toelating10424N
 • Werkzame Stoffen0,0025% difethialon
 • Bestrijden vanMuizen
 • ToediendingsvormVia voerkisten of -dozen toedienen
 • Doseringmuizen: 40 gram per vooerdoosje
 • ToepassingVal met lokstof
   
Product vragen
Nog geen vragen. Wees de eerste met het stellen van een vraag!