Hondentrimmers Pretpakket

Alles voor een professionele vachtverzorging

Alles wat je nodig hebt voor het trimmen van je hond zit in dit pakket. Meer heb je echt niet nodig, hiermee kun je direct aan de slag.

Wat zit er in?

 • Andis AGC Super 2 speed limeted edition
  De Andis AGC super 2-speed is het topmodel van Andis. En eenmalig uitgebracht in de lime groene kleur. Deze professionele tondeuse is veelzijdig door zijn scheerkoppen snelwisselsysteem. Zo kunt u er meer dan 17 verschillende scheerkoppen opzetten. Standaard wordt deze machine geleverd met scheerkop nummer 10. Dit scheerkopje is veelzijdig en wordt vaak gebruikt als trimmes voor het trimmen van de oren, het hoofd, de liezen en tussen de teentjes. Tevens is dit ook de enige scheerkop waar kunststof opzetkammen op kunnen. Door zijn krachtige motor van 35 watt en twee standen is hij zeer geschikt voor het trimmen en toiletteren van zelfs de meest viltige vachten. Met zijn geringe gewicht van 560 gram en een dunne behuizing ligt hij lekker in de hand.
 • Andis Skiptooth Scheerkop nummer 4 9.5mm
  Met deze scheerkop kun je de allerdikste vachten moeiteloos scheren. Zelfs vachten met vilt of ondervacht is geen probleem. De Skiptooth nummer 4 scheert op 9.5mm. Dit is niet te kort en laat de huid mooi egaal bedekt. De Skiptooth scheerkop gebruik je zonder kunststof opzetkammen.
 • Andis opzetkammen set 4 stuks
  Degelijke set universele opzetkammetjes welke u zo over de standaard meegeleverd scheerkop kunt plaatsen om de juiste haarlengte te bepalen.
 • Andis tondeuse accessoires tas
  Leuke tas waar u al uw tondeuse accessoires in kun bewaren. De tondeuse, de scheerkoppen, olie, borstels, het past er allemaal in. Zo bescherm je de machine tegen beschadiging en vocht.
 • Andis Blade Care Plus Dip
  Scheermessen hebben een optimale verzorging nodig om te voorkomen dat ze snel bot worden, gaan roesten etc. Met de Blade Care dip van Andis smeer je de messen optimaal, hij reinigt en doodt bacteriën. Tevens zorgt de plus care dip van Andis ervoor dat de messen minder warm worden.
 • Oster Premium hondentrimschaar
  Tijdens het scheren is een handige trimschaar een must. Soms wil je op sommige delen gewoon even met een schaartje knippen. Met de Oster trimschaar lukt dit voortreffelijk. Tevens heeft hij stompe punten zodat je de hond niet kan bezeren of verwonden.
 • Oster Berry Fresh shampoo
  Dat uw hond altijd lekker fris ruikt is natuurlijk wel zo prettig. Was u hond daarom voor of na het scheren met de Berry Fresh shampoo van Oster en hij ruikt daarna weer heerlijk.
 • Oster uitdunkam
  Een onmisbaar instrument voor iedere hondenbezitter. Met de oster uitdunkam verwijder je in een handomdraai ondervacht, dode haren, vilt etc. De vacht wordt zo mooi uitgedund en gaat er stukken beter uit zien. Tevens is het bij hele dikke vachten aan te raden om eerst de uitdunkam te gebruiken en daarna de vacht te scheren.
 • Oster borstel
  Regelmatig de vacht kammen geeft een gezondere en mooiere vacht. Deze Oster Borstel met softgrip handvat is de meest fijne borstel om dat te doen. De Oster borstels staan bekend om mooie design en degelijkheid.

Hondentrimmer pretpakket kopen