*VERNIEUWD* Victor Kill Vault hygiënische muizenval | 2 stuks

 • Snelle & humane dood
 • Muis blijft in het apparaat
 • Maakt GEEN gebruik van gif
 
11,95
Nog 9 in voorraad
Prijs excl. BTW: 9,88

Bang voor muizen? Maar je wilt toch van die nare beestjes af?

Met de Victor Kill Vault Hygiënische muizenval hoef je de muizen niet te zien en niet aan te raken. Wanneer de muis in de val zit gooit u gewoon de muis met val en al weg. Het enige wat je hoeft te doen is de val op de goede plek neerzetten.specificaties hygienische muizenval

Deze muizenval is anders dan andere muizenvallen

Bij de Victor Kill Vault muizenval hoef je de dode muis niet te zien en niet aan te raken. De ongewenste gast gaat een snelle dood tegemoet zonder stress. De val is gemaakt om de muis naar binnen te lokken. Hierdoor zal een kind of huisdier het dode beestje nooit te zien of te pakken krijgen.

Werking van de Victor Kill Vault Hygiënische muizenval

Wanneer de muis eenmaal in de val zit en van het lokstof knabbelt. Is het ongedierte precies in de juiste positie voor de 'Kill-gate'. Wat volgt is een snelle humane dood. De dode muis zit in zijn geheel in de val. Hierdoor kun je de muis met val en al weggooien.

De ideale muizenval om te gebruiken als je kinderen of huisdieren hebt

De val maakt geen gebruik van gif of andere chemicaliën. Dus deze muizenval is ideaal voor gezinnen met kinderen of huisdieren. Bovendien zorgt de kunststofconstructie van de val ervoor dat je de val naar eigen inzicht kunt hergebruiken of kunt weggooien.

Hoe lok je de muis in deze hygiënische val?

Open de aasdeur met een wattenstaafje of tandenstoker om je geur te maskeren. Stop vervolgens een mespuntje pindakaas of een lokmiddel in het bakje. Sluit de aasdeur.  Houdt vervolgens de instelknop ingedrukt terwijl je de 'Kill Gate' omhoog trekt. Zo makkelijk is het. De val staat nu op scherp. Wanneer 'Kill Gate' wordt geactiveerd zal deze naar beneden schieten. Zo kun je gemakkelijk controleren of de muizenval iets heeft gevangen.

voordelen van de victor hygienische muizenval

Waar kunt u de muizenval het best plaatsen?

U kunt de muizenklem het best plaatsen op de plekken waarvan u weet dat er muizen zijn geweest. Dat kan zijn op plekke waar u aangevreten verpakkingen hebt gevonden of waar muizenkeuteltjes liggen. Plaats de vallen daar waar de muizen lopen, meestal langs de muren.hoe werkt deze Kill Vault hygienische muizenval?

Weggooien of legen om opnieuw te gebruiken

Wanneer de val een knaagdier heeft gevangen, gooi je het dode knaagdier weg. De val kan worden weggegooid of opnieuw worden gebruikt. Om de val te hergebruiken kun je knijpen aan de uiteinden van de verwijderbare strip. Druk de instelknop in en trek de 'Kill-Gate' open. De val gaat open en je kunt de muis zonder hem aan te raken weggooien.

Advies nodig?

Bij vragen over een product staan wij u graag persoonlijk te woord!

Bel 0222 761770 voor onze klantenservice, of stuur een bericht via:
men
Productbeoordelingen *VERNIEUWD* Victor Kill Vault hygiënische muizenval | 2 stuks

Goed

Snel en netjes geleverd precies wat ik verwachten

Datum: 4 februari 2020 Door: Jan

Nog niets gevangen

Het idee hierachter is goed. Heb er nu 2 staan met oa pindakaas erin. De muis loopt er vrolijk naar toe snuffelt even en loopt weer verder. Ik heb te maken met een kieskeurige muis denk ik.

Datum: 4 november 2018 Door: Remy de Leeuw

Goed!

Dit product is heel fijn in gebruik.

Datum: 30 maart 2017 Door: Mar

Specificaties *VERNIEUWD* Victor Kill Vault hygiënische muizenval | 2 stuks

 • SorteerOngediertebestrijding
 • Artikelnummer307265
 • EAN Code0363484011628
 • FabrikantVictor Pest
 • ToelatingVrij
 • Werkzame Stoffennvt
 • Bestrijden vanMuizen
 • Doseringnvt
 • ToepassingVal met klem