Imex-Glyfosaat 3 200ml | Onkruidbestrijder

  • Optimaal bij bewolkt weer
  • Zeer effectief
  • Snelle behandeling
 
13,95
Nog 100+ in voorraad
Prijs excl. BTW:11,53

Snel van dat vervelende onkruid af!

Wil je snel van het onkruid in je tuin of in je akker af? Gebruik dan Imex-Glyfosaat 3!

Imex-Glyfosaat is een effectieve onkruidbestrijder. Het middel is toegestaan door de Rijksoverheid om onkruid te bestrijden in de tuin en in de landbouw.
Helaas mogen andere professionals zoals hoveniers en waterschappen het middel niet gebruiken.

Hoe werk Glyfosaat?

Imex Glyfosaat 3 is een heel effectief middel tegen onkruid. Het is een contactmiddel. Dat wil zeggen dat het Glyfosaat wordt opgenomen door het blad. Wanneer onkruid in aanraking is gekomen met Imex Glyfosaat 3 stopt de aanmaak van eiwitten van het onkruid. Hierdoor zal het binnen 3 weken naar aanraking verdwenen zijn.

Het middel blijft nauwelijks in de grond achter, er worden geen planten meer gedood. Hierdoor kun je vrijwel direct nieuwe planten neerzetten of kweken. Dit is de voornaamste reden van de populariteit van het middel.

Gebruik in de tuin

Thuis kun je Imex Glyfosaat goed in de tuin gebruiken. Zorg wel dat je het volgens de voorschriften gebruikt, dan is het niet schadelijk.

Gebruik in de landbouw


Akkerbouwers mogen Imex Glyfosaat 3 gebruiken op hun landbouwgrond. Dit kan bijvoorbeeld voor het inzaaien van een gewas. Wel is het belangrijk dat er eerst naar alternatieven wordt gekeken vindt de overheid. 

Behandeling

Gebruik het middel wanneer het niet te warm is, maar ook niet te koud. Glyfosaat werkt optimaal bij bewolkt weer met een hoge luchtvochtigheid. Als er kans op regen is kun je Glyfosaat beter niet toepassen. Na het aanbrengen moet het minimaal 6 uur niet regenen.

Lees vòòr gebruik altijd het etiket en de productinformatie.

Dosering

Dosering is afhankelijk van de toepassing. Globaal : Gebruik circa 15 ml in 0,5 liter water voor ongeveer 10 m². Voor pleksgewijze toepassing 20 ml in 1 liter.

Advies nodig?

Bij vragen over een product staan wij u graag persoonlijk te woord!

Bel 0222 761770 voor onze klantenservice, of stuur een bericht via:
men
Productbeoordelingen Imex-Glyfosaat 3 200ml | Onkruidbestrijder

----

Ik heb het product nog niet gebruikt dus nog geen ervaring er mee maar aangezien het product glyfosaat als werkzame stof bevat net als Roundup verwacht ik dat het beter werkt dan Pokon dat als werkzame stof azijn zuur bevat en dat elke je elke maand moet herhalen omdat onkruid dan toch weer de kop op steekt.

Datum: 9 september 2021 Door: J

Top

Heel doeltreffend

Datum: 3 augustus 2021 Door: Marc

Specificaties Imex-Glyfosaat 3 200ml | Onkruidbestrijder

  • Artikelnummer305241
  • EAN Code5691105408003