Insect-O-Cutor Renet Insectenlamp RvS

  • Voor in stallen en melkruimtes
  • Spatwaterdicht
  • Gemakkelijk te reinigen
 

vanaf 259,-

Productnaam

Prijs

Aantal

Insect-O-Cutor Renet-30 2x15 Watt 80m²

309,- 259,- Excl. BTW: 214,05
Nog 2 in voorraad

Last van insecten? Nu niet meer!

Renet insectendoders, een complete professionele serie voor gebruik in stallen en melkruimtes. Oerdegelijke kwaliteit van roestvrijstaal. De Renet RVS Serie heeft een uitgebreide keuze voor elke toepassing en ruimte. De professionele serie is spatwaterdicht en gemakkelijk te reinigen.

Deze Insect-O-Cutor vliegenlamp beschikt over een spanningsrooster voorzien van een UV-lamp met splinterhoes waarmee vliegende insecten worden aangetrokken. Eenmaal in de vliegenlamp aangekomen, worden de insecten geëlektrocuteerd. De gedode vliegen komen vervolgens in een opvangbak terecht. Zo heeft u geen last meer van vliegen of andere insecten.

Vliegenlampen met een spanningsrooster zijn niet geschikt voor gebruik in ruimten waar voedsel wordt bereid, omdat kleine deeltjes van de insecten in de ruimte terecht kunnen komen.
Deze vliegenlampen behoren tot de meest gebruikte en traditionele vliegenvangers. De apparaten zijn aan 2 zijden open om vliegende insecten naar binnen te lokken. Vliegen worden aangetrokken door de krachtige Ultra violette lampen en daarna geëlektrocuteerd door het hoogspanningsrooster. De dode insecten belanden vervolgens in het opvangbakje.

Elke Insect-O-Cutor Renet insectenlamp heeft zijn eigen bereik

  • Renet-16: Bereik 40 m², Gewicht 4 kg, Afmetingen (mm) h x br x d : 260 x 360 x 140, verbruik 25 watt.
  • Renet-30: Bereik 80 m², Gewicht 6,5 kg, Afmetingen (mm) h x br x d : 260 x 510 x 140, verbruik 45 watt.
  • Renet-40: Bereik 120 m², Gewicht 8,5 kg, Afmetingen (mm) h x br x d : 260 x 660 x 140, verbruik 50 watt.

Gebruiksaanwijzing voor deze insectenlamp

(TIP) Hang niet een te grote vliegenval in een kleine ruimte, in verband met weerkaatsing van het licht op de muren. Vervang ieder voorjaar de lampen ook al geven de lampen nog blauw licht. De UV-straling neemt na verloop van tijd af, waardoor de lampen minder vliegen aan trekken. 

De elektrische vliegenvanger bij voorkeur op de donkere plaatsen hangen. Als het mogelijk is kunt u de elektrische vliegenvanger het beste haaks op de lichtinval van buitenaf hangen.

Vervang de UV-lamp in de vliegenlamp eens per jaar. De UV-lampen worden naarmate ze meer branduren hebben gedraaid steeds minder sterk. De effectiviteit daalt merkbaar na ongeveer 9000 branduren. 
Ga er niet uit van hoe fel de lamp eruitziet aangezien het UV-licht dat de insecten aantrekt voor mensen niet zichtbaar is. Na 9000 uur is de uitstraling van het UV-licht, wat voor de aantrekking van de vliegen zorgt, met ongeveer 30% afgenomen. Bij een gemiddeld gebruik van zes maanden per jaar raden kunt u de lamp eens per 2 kalenderjaren vervangen.

Het vliegen opvangbakje is tevens de schakelaar.

Het is aan te raden om de blauwe UV lamp zo kort mogelijk voor de zomer te vervangen wanneer de insectenplaag het hoogst is.

Advies nodig?

Bij vragen over een product staan wij u graag persoonlijk te woord!

Bel 0222 761770 voor onze klantenservice, of stuur een bericht via:
men
Productbeoordelingen Insect-O-Cutor Renet Insectenlamp RvS

vliegenlamp vangt de vliegen zeer goed weg.

De lamp is compact van omvang maar vangt de vliegen goed weg. Ziet er duurzaam uit.

Datum: 18 juli 2015 Door: C.C.A.P.

Specificaties Insect-O-Cutor Renet Insectenlamp RvS

  • Artikelnummerrenet-insectenlamp
  • VoedingLichtnet 230 volt
  • KeurmerkCE Keurmerk
  • Garantie1 Jaar met uitzondering van starter en lampen