•  

Kamar Tochtigheid indicator 25 stuks

  • Bepaal op tijd tochtige koeien
  • Snel, makkelijk, geldbesparend
  • Resultaat binnen enkele secs
 
83,-
Nog 10+ in voorraad
Prijs excl. BTW:68,60

Doeltreffend hulpmiddel om tochtige koeien te vinden

Een eenvoudig maar doeltreffent hulpmiddel om tochtige koeien te vinden. De Kamar detector heeft een drukgevoelige sensor met ingebouwd tijdsmechanisme. De detector is zodanig ontworpen dat hij geactiveerd wordt bij staande tochtverschijnselen. De druk van de borst van een andere koe zal de detector na enkele seconden druk van rood verkleuren.

Waar kan je de Kamar Tochtigheids Indicator het best plaatsen

Je kunt de Kamar Tochtigheid Indicator het best een handlengte voor de staartwortel richting de heupbeenderen plaatsen. Bij grote koeien moet hij iets meer richting staart en bij kleine koeien meer richting de heupen geplakt worden. De vloeistof is voorzien van antivries en dus niet gevoelig voor vorst. De vloeistof komt vrij met een vertraging van meer dan 3 seconden. Dat kan door een vernauwing in de kapsule. Daardoor zal de detector niet verkleuren bij het kort stoten tegen bijvoorbeeld een ligbox. Na de tochtigheidswaarneming kan de detector weer van de koe worden afgetrokken of je plaatst een volgende over de oude sticker wanneer deze nog goed vast zit.

De detector is, begrijpelijk, minder bestand tegen koeborstels.


De Kamar Tochtigheids Detectors worden ook veel toegepast bij pinken en vleesvee. Ook al loopt er een stier bij. De detector geeft aan wanneer de pink of koe is gedekt. Zo weet je dat je een kalf mag verwachten.

 

Advies nodig?

Bij vragen over een product staan wij u graag persoonlijk te woord!

Bel 0222 761770 voor onze klantenservice, of stuur een bericht via:
men
Productbeoordelingen Kamar Tochtigheid indicator 25 stuks
Schrijf de eerste beoordeling

Specificaties Kamar Tochtigheid indicator 25 stuks

  • Artikelnummer103215
  • EAN Code7477421112590