•  

Lamp met splinterhoes Allure 15 Watt

  • Lengte: 45cm Dikte: 2.6cm
  • Synergetic Groen
  • TGX15-18S 15 Watt Splinterhoes
 
22,95
Nog 10+ in voorraad
Prijs excl. BTW:18,97

Reserve insectenlamp splinterhoes geschikt voor de Insect-O-Cutor Allure

Deze vliegenlamp is gemakkelijk herkenbaar aan het helder groene licht: de Synergetic-serie is ontwikkeld om een veel groter spectrum aan vliegende insecten te lokken dan de traditionele blauwe Ultra Violette buizen.
Op basis van een unieke fosformix garandeert de gepatenteerde technologie dat UV-licht van een bredere dubbele golflengte wordt uitgestraald (368 nm en 540 nm) en daarmee een grote verscheidenheid aan insecten, waaronder ook levensmiddelmotten, wordt aangetrokken. Kamervliegen worden even effectief aangetrokken als door traditionele blauwe UV-buizen, zodat u beschikt over het beste van beide UV-technologieën.

Testresultaat

Het Resultaat van uitgebreide tests die gedurende vele jaren door onafhankelijke entomologen en keuringslaboratoria zijn uitgevoerd, bevestigen de voordelen van groen licht in combinatie met UV. Een brede verscheidenheid aan insecten blijkt door Synergetic-licht sterker te worden aangetrokken, onder meer de witte kasvlieg, witte zilverbladvlieg, trips, cicaden, Indische levensmiddelmot, meelmot (Middellandse Zeegebied), tropische magazijnmot, magazijnmot en nog veel meer soorten.

Geschikt voor de volgende vliegenlamp

Wanneer moet ik de vliegenlampen vervangen?

Vervang de UV-lamp in de vliegenlamp eens in het jaar. De ultra violette lampen worden naarmate ze meer branduren hebben gedraaid steeds minder sterk. De effectiviteit daalt merkbaar na ongeveer 9000 branduren.
Ga er niet uit van hoe fel de lamp eruitziet aangezien het UV-licht dat de insecten aantrekt voor mensen niet zichtbaar is. Na negenduizend uur is de uitstraling van het actinische licht, wat voor de aantrekking van de vliegen zorgt, met ongeveer 30% afgenomen. Bij een gemiddeld gebruik van zes maanden per jaar raden kunt u de lamp eens per 2 kalenderjaren vervangen.
Het is aan te raden om de blauwe UV lamp in de lente al te vervangen.

Advies nodig?

Bij vragen over een product staan wij u graag persoonlijk te woord!

Bel 0222 761770 voor onze klantenservice, of stuur een bericht via:
men
Productbeoordelingen Lamp met splinterhoes Allure 15 Watt
Schrijf de eerste beoordeling

Specificaties Lamp met splinterhoes Allure 15 Watt

  • Artikelnummer203040
  • EAN Code8717344812252
  • KeurmerkCE Keurmerk