•  

BSI Larvex 200M² 6kg

  • Ecologische verdrijving bodeminsecten
  • Optimale verzorging voor een gezond gazon
  • Voorkomt stress
 
39,95
Nog 1 in voorraad
Prijs excl. BTW:33,02

BSI Larvex 200M² 6 kg

De BSI Larvex voor zeker 200M² verdrijft op een ecologische, krachtige manier engerlingen, emelten en andere bodeminsecten. Voor de beste weerstand, gezondheid van het gazon tegen insectenplagen en stress helpt het gebruik van de BSI Larvex. Door de aanbreng van de onmisbare voedingselementen die in deze fijne korrels zitten knapt je gazon op als nieuw.

Wat zijn Engerlingen en Emelten?

Engerlingen zijn de larven van verschillende keversoorten. Deze larven leven in de bodem van het gazon en eten de wortels van het gras. Een enkele engerling kan geen kwaad, maar grote hoeveelheden vormen een plaag die bestreden moet worden. Engerlingen zijn de larven van de Meikever, Junikever, Julikever, Rozenkever en de Johanneskever.

Emelten zijn de larven van de langpootmug. Deze larven leven net als de engerlingen in de bodem van het gazon en eten de wortels van het gras. De Emelten komen 's nachts naar het gazon oppervlakte en snoepen ook aan de bovengrondse delen van het gazon. Een enkele engerling kan geen kwaad, maar grote hoeveelheden vormen een plaag die bestreden moet worden. Emelten zijn de larven van de Tipula Oleracea en van de Tipula paludosa

Gebruiksaanwijzing van de BSI Larvex

Voor een optimaal resultaat kun je de BSI Larvex 2 tot 3 maal per jaar gemakkelijk kruislings uitstrooien over het gazon, na het uitstrooien van de BSI Larvex het gazon beregenen met circa 40 tot 50 liter water per vierkante meter.

Advies nodig?

Bij vragen over een product staan wij u graag persoonlijk te woord!

Bel 0222 761770 voor onze klantenservice, of stuur een bericht via:
men
Productbeoordelingen BSI Larvex 200M² 6kg
Schrijf de eerste beoordeling

Specificaties BSI Larvex 200M² 6kg

  • SorteerOngediertebestrijding
  • Artikelnummer200208
  • EAN Code5420046650208
  • Materiaalsoortkorrels