Luxan insectenlijm

  • Tegen kruipende insecten
  • Kan direct worden aangebracht
  • Beste hoogte is 80-100cm
 
22,79
Nog 10+ in voorraad
Prijs excl. BTW:18,83

Luxan insectenlijm 500 gram

Met deze insectenlijm van het merk Luxan wordt voorkomen dat insecten via de stam omhoog kunnen kruipen. Luxan Insectenlijm is volledig samengesteld uit natuurlijke componenten en werkt onder andere tegen mieren ((die luizenkolonies verzorgen en uitbreiden), rupsen, mineermot, wintervlinders en andere kruipende insecten. Het middel kan direct op de stam worden aangebracht, maar het kan ook worden ingezet om lijmbanden van een nieuwe kleefkraag te voorzien.

Daarnaast ook toe te passen op dazenvallen, plakstroken, karton enz. Dan wordt het ingezet als lokmiddel tegen dazen. De insectenlijm wordt aan de binnenkant van een zwarte emmer gesmeerd en dan dient deze emmer aan een touwtje te worden opgehangen. Hier blijven de dazen dan aan de binnenkant tegen de lijm vastgeplakt zitten.

Gebruiksaanwijzing Luxan insectenlijm

Het middel dient met een kwast op te worden gebracht. De stam goed insmeren en indien de boom ondersteund wordt door boompalen, deze eveneens insmeren. De beste hoogte om het middel aan te brengen is 80-100 cm vanaf de grond.

Dosering Luxan insectenlijm

Luxan insectenlijm in een strook van 8-10 cm breed aanbrengen rond de stam. Verbruik afhankelijk van de ondergrond: 270 – 280 g/m² papier (hergebruik lijmbanden), 280 - 350 g/m² gladde stam, 350 - 450 g/m² ruwe stam. 500 gram is voldoende voor 12 - 16 meter stam.

Let op: Het lijmoppervlak voor gebruik oproeren waardoor de lijm vloeibaar wordt en eenvoudig kan worden opgebracht.

  • Gebruik Luxan insectenlijm veilig. Lees vòòr gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
Advies nodig?

Bij vragen over een product staan wij u graag persoonlijk te woord!

Bel 0222 761770 voor onze klantenservice, of stuur een bericht via:
men
Productbeoordelingen Luxan insectenlijm

Plakt goed

Doe wel handschoenen aan. Plakt echt en niet te dik aanbrengen anders druipt het naar beneden als je dit niet wilt. Werkt wel prima.

Datum: 3 mei 2020 Door: Netty

Specificaties Luxan insectenlijm

  • SorteerOngediertebestrijding
  • Artikelnummer301353
  • EAN Code8719566013745