Muizen vangkooi 1 ingang

  • Diervriendelijke manier
  • Levend vangen van muizen
  • 2 Ingangen
 
9,95
Nog 10+ in voorraad
Prijs excl. BTW:8,22

Vang muizen op een diervriendelijke manier

Met deze draadkistval met 1 ingang bent u snel van uw muizenprobleem af zonder de muis te doden. U vangt de muizen dus levend. Na een geslaagde vangst kunt u eenvoudig de muis buiten vrijlaten.

De muizen vangkooi scherpzetten

Deze vangkooi is gemakkelijk scherp te zetten. Door het draadje achter de pin te spannen zet je de kooi op scherp. Zodra het de muis tegen het pinnetje aan loopt valt het deurtje achter hem dicht. Het muisje loopt natuurlijk niet zomaar naar binnen. Hij loopt alleen naar binnen als de vangkooi op de juiste plek staat. Plaats de kooi daarom op plekken waarvan u weet dat de muis daar geweest is. Plaats hem nooit in het midden van een ruimte maar altijd langs de kant van een wand. Doe een beetje pindakaas in de val om de muis naar binnen te lokken. Als u geen last hebt van een huismuis maar een spitsmuis kunt u beter een stukje vleeswaren (bijvoorbeeld: spek) plaatsen. 

De gevangen muis vrij laten

Wanneer u een muis gevangen heeft is het zaak hem weer vrij te laten. Doe dit enkele kilometers buiten bewoond gebied, anders hebben u of uw buren zo weer last van de muizen. 

 Ook verkrijgbaar als diervriendelijke muizenval met 2 ingangen.

Afmetingen

  • Lengte: 23.5cm
  • Hoogte: 7 cm
  • Breedte: 6cm

Gratis handboek Muizen- en rattenbestrijding bij je bestelling

Wij hebben een heel mooi digitaal handboekje gemaakt met alles over ratten- en muizenbestrijding. In dit boekje komt alles aan bod van onderzoek tot alle verschillende mogelijkheden. Wanneer je dit boekje leest krijg je de kennis van een echte ongediertebestrijder en is kans op succes onvermijdelijk.

Gratis handboek vol met tips voor Ratten en muizenbestrijding
Advies nodig?

Bij vragen over een product staan wij u graag persoonlijk te woord!

Bel 0222 761770 voor onze klantenservice, of stuur een bericht via:
men
Productbeoordelingen Muizen vangkooi 1 ingang

prima product

Prima product

Datum: 19 april 2020 Door: Ad

Ik weet het nog niet

Kleiner dan verwacht en ik twijfel of het systeem werkt. Of het gevoelig genoeg is om dicht te klappen en de muis er dan nergens uit kan.
Tot op heden dan ook nog niks gevangen, maar dit wijt ik niet perse aan de kooi.
Fijn dat ik de vangkooi zelf op kon halen. Goede en snelle service.

Datum: 27 juni 2018 Door: Annet

Goede val

De eerste keer was de muis me te slim af, maar toen ik een rozijntje op het pinnetje had gespiesd kon de muis niet anders dan aan het pinnetje bewegen. Moest daarvoor wel eerst de achterkant van de val losmaken om erbij te kunnen, maar dat ging gemakkelijk. Muis was bij vondst de volgende dag nog springlevend, dus gelukkig niet gestorven van de stress.

Datum: 15 februari 2018 Door: Frank

Specificaties Muizen vangkooi 1 ingang

  • Artikelnummer302243
  • EAN Code9001404238106