Nora Pasta professioneel ratten- en muizengif 200 gram

 
€ 14,95
Nog 100+ in voorraad
Prijs excl. BTW: € 12,36
  • Koop 2 voor € 12,95 per stuk en 

    bespaar 14%

LET OP! Door nieuwe Europese regelgeving mogen we vanaf maart 2018 geen gif meer verkopen met rodenticiden. Hieronder vallen bijvoorbeeld Storm BB, Norapasta en ons Makiblock.

Hiervoor zullen aan het eind van het jaar pas andere gif varianten op de markt komen. Deze zullen zwakker zijn omdat zij volgens de nieuwe regelgeving minder werkzame stoffen mogen bevatten.

Hier vind je meer over het in werking treding van de 9-de ATP van de CLP verordening

Snel en efficient van uw muizenprobleem af!

Voor het bestrijden van muizen binnenshuis gebruikt u Nora Pasta muizengif. De zachte soft blocks zijn verpakt in zakjes en wegen circa 15 gram. De zachte pasta is rijk aan vetstoffen en daardoor is deze muizengif zeer aantrekkelijk voor muizen. Weerstaat zeer goed in vochtige omstandigheden. Nora Pasta is toegestaan voor particulier gebruik. Toelating: N13621n.

Toepassing Nora Pasta muizengif 200 gram

Plaats het muizenlokaas op plaatsen waar de muizen komen. Muizen nuttigen kleine hoeveelheden op veel plaatsen. Plaats daarom het muizengif op veel lokaaspunten, ongeveer om de 3 tot 5 meter, overal waar uitwerpselen, knaagschade of andere tekenen van muizenactiviteit waargenomen worden. Hygienisch te plaatsen doordat het gif in plastic gewikkeld is. De muizen eten gemakkelijk door het plastic van de Nora Pasta pads heen.

Werkzame stof Nora Pasta 200 gram

Difenacoum 0,005%.

Dosering Nora Pasta 200 gram

Circa 2-3 zakjes per lokaaspunt, om de 3 tot 5 meter, afhankelijk van de grootte van de muizenplaag. Het makkelijkste en veiligste is om de muizengif in 1 of meerdere voerdoos te plaatsen. Elk zakje weegt zo'n 10 gram. Het middel dient gedurende een aantal dagen in voldoende mate te worden gegeten door ratten en muizen. Dit gif is multidosis. Dit houdt in dat de eerste vergiftigingssymptomen al optreden na enkele uren, maar de eerste sterfgevallen pas na verscheidene dagen. Hierdoor wordt lokaasschuwheid voorkomen. De beestjes moeten er twee of meer keer van eten. De dood zal altijd met vertraging optreden. Verwacht dit na ongeveer 3 à 10 dagen gebeurt. De meeste knaagdieren sterven in hun nest. U zult ze dus niet zien liggen.

Plaatsing

De beste plek om uw Nora Pasta te plaatsen vind je door eerst onderzoek te doen. Kijk goed waar de muizen of ratten sporen hebben achter gelaten. Aangevreten verpakkingen, ontlasting en sporen van buikvet als je een rat in huis hebt. Muizen en ratten lopen eigenlijk altijd langs muren of opstakels. Ze zullen vrijwel nooit een kamer door het midden kruizen. U kunt het beste de Nora Pasta op diverse plekken neerleggen, dit verhoogt de pakkans aanzienlijk. Plaats het lokaas in lokaasdozen buiten bereik van (huis)dieren en kinderen.

Controleer regelmatig of er aan het gif is gegeten. Vervang op- of aangegeten lokaas. Blijf de Nora Pasta aanvullen tot er in het geheel geen opname meer plaatsvindt.

Dosering wanneer u last heeft van muizen: 2 tot 3 zakjes (20 tot 30 g) Nora Pasta per lokaaspunt, om de 3 tot 5 meter, afhankelijk van de grootte van de muizenplaag.

Dosering wanneer u last heeft van ratten: 9 tot 10 zakjes (90 tot 100 g) per lokaaspunt, om de 5 tot 10 meter, afhankelijk van de grootte van de rattenplaag.

  

  • Gebruik Nora pasta 200gr veilig. Lees vòòr gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
Advies nodig?

Bij vragen over een product staan wij u graag persoonlijk te woord!

Bel 0222 761770 voor onze klantenservice, of stuur een bericht via:
men
Productbeoordelingen Nora Pasta professioneel ratten- en muizengif 200 gram

Goed product, snel van ratten af

Heb dit product gebruikt bij overlast van ratten. Er werd goed van gegeten heb de lokdoos 2 keer bijgevuld. Op een gegeven moment werd er niet meer van gegeten dus waarschijnlijk heeft het goed gewerkt.

Datum: 30 januari 2018 Door: van Vliet

Specificaties Nora Pasta professioneel ratten- en muizengif 200 gram

  • SorteerOngediertebestrijding
  • Artikelnummer301567
  • EAN Code5425005396067
  • KleurROOD
   
Product vragen
Nog geen vragen. Wees de eerste met het stellen van een vraag!