Kleefplaten

Kleefplaat van uw vliegenlamp vervangen:

Om de werking van uw vliegenlamp te garanderen kunt u deze het best eens per 4 weken te vervangen. De lijm van de kleefplaat droogt namelijk langzaam uit. Wanneer de lamp in een ruimte staat waar een hele grote hoeveelheid insecten zijn of in een ruimte met veel...

Ervaar meer over Kleefplaten
1 artikel(en)
meer informatie
  • Tegen wespen
  • Geschikt voor beperkte ruimtes
  • Verwisselbare lijmplaten
188,-
Nog 1 in voorraad
1 artikel(en)

Kleefplaten

Kleefplaat van uw vliegenlamp vervangen:

Om de werking van uw vliegenlamp te garanderen kunt u deze het best eens per 4 weken te vervangen. De lijm van de kleefplaat droogt namelijk langzaam uit. Wanneer de lamp in een ruimte staat waar een hele grote hoeveelheid insecten zijn of in een ruimte met veel stof, kan het noodzakelijk zijn de lijmborden vaker te vervangen.

Glupac kleefplaten

Soms heeft u bij een insectenlamp een kleefplaat nodig. In ons assortiment vindt u onder meer Glupac kleefplaten. Insecten worden aangetrokken door het UV-licht van de vliegenlamp en belanden op de kleefplaat. Door het gebruik van vliegen kleefplaten geen hinderlijk "geknetter" meer en dode insecten in het zicht.

Doordat de kleefplaten zijn voorzien van feromonen, een insecten lokstof wordt de aantrekkingskracht op insecten verhoogd. Deze kleefplaten zijn ongevaarlijk voor mensen en huisdieren en kunnen na gebruik normaal met het huisvuil worden afgevoerd. Vervang de kleefplaten regelmatig ongeveer 1 keer per 4-6 weken.

Ook vindt u onder deze categorie Flylure vliegenlokstof voor het lokken van vliegen naar de vliegenlamp.