Katten verjagen met een kattenverjager

Heeft u ook last van katten in de tuin die overal putjes graven, mooie vogeltjes wegjagen, planten omgraven, vernielen of opeten? Of heeft andermans kat uw tuin tot grote kattenbak verklaard? Kattenpoep stinkt ontzettend en er is dan ook niets zo vervelend als tijdens het tuinieren of wanneer je even lekker buiten zit,...

Ervaar meer over Kattenverjager Weitech
2 artikel(en)
meer informatie
  • Detectie tot max 15 meter
  • In de hoek van 110 graden
  • Ultrasoon geluiden
68,95
0 in voorraad wel te bestellen
meer informatie
  • Tegen katten/honden/reigers
  • Ongedierte verjager
  • Door ultrasone trillingen
60,95
Nog 10+ in voorraad
2 artikel(en)

Kattenverjager Weitech

Heeft u ook last van katten in de tuin die overal putjes graven, mooie vogeltjes wegjagen, planten omgraven, vernielen of opeten? Of heeft andermans kat uw tuin tot grote kattenbak verklaard? Kattenpoep stinkt ontzettend en er is dan ook niets zo vervelend als tijdens het tuinieren of wanneer je even lekker buiten zit, geconfronteerd te worden met kattenpoep. Ook kunnen ze in de moestuin over gewassen plassen wat erg onsmakelijk is en er kunnen daarmee infecties zoals wormen verspreid worden. Komt u er niet uit met de eigenaar van de kat en u blijft zitten met de overlast van de kat? U kunt natuurlijk de buks pakken, maar er zijn ook veel diervriendelijke oplossingen zoals katten verjagen met een kattenverjager.

Kattenverjagers zijn de beste oplossing

Het weghouden van vreemde katten doet u met de kattenverjagers van Macrovet. Met de kattenverjager wordt katten verjagen uit uw tuin erg eenvoudig en doeltreffend. De garden protector verjaagt katten met ultrasoon geluid, omdat katten erg gevoelige oren hebben vluchten ze meteen weg en zullen na een tijdje uw tuin als onveilig beschouwen en niet meer terug komen. De kattenverjager werkt door middel van een infrarode bewegingsdetector. De garden protector is ook geschikt om ongewenste katten, honden, konijnen, steenmartens of vossen te verjagen.

De verschillende soorten kattenverjagers:

*Weitech garden protector WK-0052
De Weitech garden protector WK 0052 verjaagt de dieren door middel van een ultrasoon geluid en een LED Flash Light. En detecteert de ongewenste dieren door middel van een infrarode bewegingsdetector. Werkt met 4 monocel "D" Batterijen en een adapter is los verkrijgbaar.
* Weitech garden protector WK-0051
De Weitech garden protector WK 005 verjaagt de dieren door middel van een ultrasoon geluid. En detecteert de ongewenste dieren door middel van een infrarode bewegingsdetector. Werkt met 4 monocel "D" Batterijen LR20.
* Weitech garden protector solar WK-0053
De Weitech garden protector solar WK-0053 verjaagt de dieren door middel een licht flits. En detecteert de ongewenste dieren door middel van een infrarode bewegingsdetector. Werkt met 2 NiMh oplaadbare batterijen 1.2 V 800 mAh opgeladen door het geïntegreerde zonnepaneel die door de gebruiker kan worden vervangen.
*Dier- en vogelverjager met licht en/of geluid
De dier- en vogelverjager met licht en/of geluid verjaagt de dieren door middel geluid en/of een licht flits. En detecteert de ongewenste dieren door middel van een infrarode bewegingsdetector. Stroomvoorziening: 4 x AA oplaadbare batterijen welke door een geïntegreerd zonnepaneel worden opgeladen.
*Dier- en vogelverjager met licht, geluid of ultrasoon
De dier- en vogelverjager met licht, geluid of ultrasoon verjaagt de dieren door middel flitslicht, audio en ultrasoon geluid wordt geleverd met afstandsbediening. En detecteert de ongewenste dieren door middel van een infrarode bewegingsdetector.


Weitech ongedierteverjagers worden verkocht in meer dan 20 landen in Europa, Afrika en het Midden Oosten. Weitech integreert constant nieuwe technologieën en nieuwe ideeën. Door integratie van nieuwe technologieën en door de feed-back van de klanten blijft Weitech constant nieuwe producten ontwikkelen. Weitech hanteert strikte voorwaarden.

Weitech heeft respect voor het milieu en maken geen gebruik van chemische stoffen of gif. Weitech maakt uitsluitend efficiënt werkende producten zoals bijvoorbeeld de veel verkochte Weitech gardenprotector welke ongewenste dieren detecteert via infrarood en hier op reageert met lichtflitsen en een hoge ultrasone toon van verschillende frequentie (14 à 25 KHz). Door het gebruik van verschillende ultrasone geluiden en de steeds wisselende frequenties zullen de dieren de plaats verlaten zonder gekwetst of gedood te worden. De ultrasone geluiden gaan het zenuw en communicatiestelsel van het dier verstoren waardoor ze zich niet meer veilig voelen en eenvoudig weg de locatie zullen verlaten. De Weitech Mollenverjager werkt door middel van trillingen. Het apparaat geeft trillingen af, die het zenuwstelsel verstoren en de voedings-, communicatieve- en gedragsgewoonten beïnvloeden, waardoor de mollen op de vlucht slaan zonder gedood te worden.