4 artikel(en)
meer informatie
Aanbieding Rodi Clac Raco-25 Tarwemix
 • In makkelijke portieverpakking
 • 2x lokdoos + 2x25gr graan
 • Werkzame stof: Difenacoum
16,95 10,99
Nog 1 in voorraad
meer informatie
Aanbieding Rodi Clac ProPasta
 • Snelle herkenning van opname
 • 2 lokaasdozen + 5x10gr pasta
 • Werkzame stof: Brodifacoum
17,95 11,99
Nog 100+ in voorraad
meer informatie
Aanbieding Rodi Clac Nora-25 pasta
 • Zeer aantrekkelijk
 • 2x lokdoos + 5x10gr pasta lokaas
 • Werkzame stof: Difenacoum
16,95 11,99
Nog 10+ in voorraad
meer informatie
Aanbieding Muizengif Pro Block Difenacoum 300gram bundel + 4 Lokdozen
 • Snelle herkenning van opname
 • 12 x 25gr Pro Blocks
 • + 4 herbruikbare lokdozen
55,95 31,99
Niet in voorraad
4 artikel(en)

Ongediertebestrijding Rodi Clac

Last van ongedierte? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod middelen voor ongediertebestrijding, hier vindt u o.a. bestrijdingsmiddelen tegen vliegen, houtworm, wespen, mieren, mollen, ratten, muizen en slakken. Al deze middelen zijn uit voorraad leverbaar. Vandaag voor 15.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.

Ongedierte bestrijden kunt u makkelijk zelf.

Wanneer u last heeft van ongedierte zoals muizen, vliegen, kakkerlakken etc. kunt u direct een ongediertebestrijder in de hand nemen. Echter is dit in de meeste gevallen niet nodig en kunt u het gemakkelijk zelf. Er zijn voldoende ongediertebestrijdingsmiddelen voor handen die u zelf veilig kunt toepassen.

Stel u heeft een muis waargenomen op zolder of misschien wel in de keuken. Het is dan belangrijk dat u gelijk actie onderneemt, want wanneer u een muis ziet zijn er meestal meer en muizen planten zich razendsnel voort. U kunt, om ze te vangen, een aantal muizenvallen plaatsen of u kunt kiezen om zogenaamde rodenticiden (muizengif) daar op de plaatsen te zetten waar u ze heeft waargenomen. Lees hier meer over muizen en middelen tegen muizen om muizen te bestrijden.

Een ander probleem waar we veel tegen aanlopen zijn insecten. Vervelende vliegen, wespen, muggen of kruipende insecten zoals kakkerlakken en mieren. Vaak vragen we ons af wat dit ongedierte voor nut heeft. Wat is nou het nut van een vlieg of mug behalve dat het ziekte verspreiders zijn. Maar toch bestaan ze niet voor niets en hebben alle insecten een plaatsje binnen onze natuur. Bijen zijn bijvoorbeeld onmisbaar voor het bestuiven van bloemen en planten, maar nog belangrijker onze voedselgewassen. Zonder bijen hebben we geen eten.

Zoals gezegd hebben sommige insecten veel nut en kunnen we ze niet allemaal over één kam scheren. Maar vervelende vliegen, muggen, en kakkerlakken zijn ons meer tot last dan dat ze nut hebben. Het is dan ook van belang om dit ongedierte doelgericht te bestrijden om overlast tot een minimum te beperken. Lees hier meer over insecten en vliegenbestrijding.


De nieuwe lijn van Rodi Clac assortiment muizengif is te gebruiken voor het bestrijden van muizen en ratten in huis. Rodi staat voor rodenticiden, oftewel muizen- en rattengif. Clac is de merknaam. Voor de consument en particulier gebruiker vrij te gebruiken binnenshuis. Je hoeft hiervoor niet in het bezit te zijn van een knaagdieren licentie (KBA). Voor consumenten is een kleine inhoud (maximaal 100 gram verdeeld over porties van maximaal 50 gram) toegelaten. Verkrijgbaar in 4 varianten:
 • Clac Raco 25. Dit zijn graankorrels verpakt in hygiënische zakjes. Met de werkzame stof Difenacoum. Compleet met 2 voerdozen of als navulverpakking verkrijgbaar.
 • Clac Nora Pasta 25. Een rode pasta lokaas met de werkzame stof Difenacoum. Verkrijgbaar als kant-en-klare oplossing met 2 voerdozen of als navulverpakking.
 • Clac Propasta 25. Een blauwe pasta lokaas, ook met werkzame stof Brodifacoum. Het voordeel van blauwe pasta s dat de opname hiervan makkelijk herkenbaar is in de uitwerpselen van het knaagdier. Verkrijgbaar als kant-en-klare oplossing met 2 voerdozen of als navulverpakking.
 • Clac Probloc 25. Dit is lokaas in blokjesvorm. Met de werkzame stof Difenacoum. Compleet met 2 voerdozen of als navulverpakking verkrijgbaar.
Ontdek via de muizengif pagina meer uitleg over de verschillende soorten lokaas en werkzame stoffen.