9.4 / 10Klantbeoordelingen

Wespen bestrijden omdat u last van wespen heeft rond huis? Macrovet heeft voor u de juiste middelen om wespen te bestrijden, zoals met een wespenval of wespenpoeder en wespengif in sprayvorm van het merk Sprigone. Bestel uw producten voor wespenbestrijding voor 15 uur op werkdagen en u heeft het wespen bestrijdingsmiddel de volgende dag in huis.

Wespenpoeder

Wanneer u een wespennest heeft en u wilt dit wespennest verwijderen is het verstandig om eerst de wespen te bestrijden met een wespenpoeder. Ga voorzichtig te werk en bij voorkeur laat in de avond wanneer alle wespen zich in het nest bevinden. Spuit voldoende wespenpoeder in de opening van het nest. De wespen zullen de poeder meenemen en verspreiden in het nest en zullen binnen 24 uur allemaal dood gaan. Daarna kunt u het nest voorzichtig verwijderen, draag bedekte kleding om uzelf voor de eventueel nog overgebleven wesp te beschermen.

Wespenval

Onze wespenval is een hele goede oplossing voor wanneer u last heeft van wespen in uw tuin en u in de directe omgeving geen nest kunt vinden. Deze wespenval bevat een seksuele lokstof welke zeer aantrekkelijk is voor de wesp. Binnen enkele uren zal deze val zich vullen met honderden wespen welke er wel in kunnen komen, maar niet meer er uit.

Wespengif in sprayvorm

De spray Sprigone tegen kruipende insecten is tegen wespen. Het middel is bestemd voor bespuiting van kieren, naden en andere plaatsen waar insecten zich schuilhouden. Zo`n 4 tot 6 weken werkzaam.