5 artikel(en)
meer informatie
 • 220-240V 50Hz
 • Werkzaam circa 20m2
 • Milieuvriendelijke oplossing
17,95
Nog 10+ in voorraad
meer informatie
 • Tegen katten/honden/reigers
 • Ongedierte verjager
 • Door ultrasone trillingen
60,95
Nog 10+ in voorraad
meer informatie
 • Milieuvriendelijk
 • Bereik: 20m²
 • Afmeting: 120x100x65mm
28,95
Nog 1 in voorraad
meer informatie
Aanbieding Weitech Mollenverjager WK0675
 • Oppervlakte tot 100m²
 • 4x D batterijen (niet inbegrepen)
 • Sequentieel geluid en trilling
51,95 39,-
Nog 10+ in voorraad
meer informatie
Aanbieding BSI Mollenverjager Solar
 • Oppervlakte tot 350m²
 • Geen batterijen nodig
 • Sequentieel geluid en trilling
38,95 29,-
Nog 7 in voorraad
5 artikel(en)

Ongediertebestrijding Weitech

Last van ongedierte? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod middelen voor ongediertebestrijding, hier vindt u o.a. bestrijdingsmiddelen tegen vliegen, houtworm, wespen, mieren, mollen, ratten, muizen en slakken. Al deze middelen zijn uit voorraad leverbaar. Vandaag voor 15.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.

Ongedierte bestrijden kunt u makkelijk zelf.

Wanneer u last heeft van ongedierte zoals muizen, vliegen, kakkerlakken etc. kunt u direct een ongediertebestrijder in de hand nemen. Echter is dit in de meeste gevallen niet nodig en kunt u het gemakkelijk zelf. Er zijn voldoende ongediertebestrijdingsmiddelen voor handen die u zelf veilig kunt toepassen.

Stel u heeft een muis waargenomen op zolder of misschien wel in de keuken. Het is dan belangrijk dat u gelijk actie onderneemt, want wanneer u een muis ziet zijn er meestal meer en muizen planten zich razendsnel voort. U kunt, om ze te vangen, een aantal muizenvallen plaatsen of u kunt kiezen om zogenaamde rodenticiden (muizengif) daar op de plaatsen te zetten waar u ze heeft waargenomen. Lees hier meer over muizen en middelen tegen muizen om muizen te bestrijden.

Een ander probleem waar we veel tegen aanlopen zijn insecten. Vervelende vliegen, wespen, muggen of kruipende insecten zoals kakkerlakken en mieren. Vaak vragen we ons af wat dit ongedierte voor nut heeft. Wat is nou het nut van een vlieg of mug behalve dat het ziekte verspreiders zijn. Maar toch bestaan ze niet voor niets en hebben alle insecten een plaatsje binnen onze natuur. Bijen zijn bijvoorbeeld onmisbaar voor het bestuiven van bloemen en planten, maar nog belangrijker onze voedselgewassen. Zonder bijen hebben we geen eten.

Zoals gezegd hebben sommige insecten veel nut en kunnen we ze niet allemaal over één kam scheren. Maar vervelende vliegen, muggen, en kakkerlakken zijn ons meer tot last dan dat ze nut hebben. Het is dan ook van belang om dit ongedierte doelgericht te bestrijden om overlast tot een minimum te beperken. Lees hier meer over insecten en vliegenbestrijding.


Weitech ongedierteverjagers worden verkocht in meer dan 20 landen in Europa, Afrika en het Midden Oosten. Weitech integreert constant nieuwe technologieën en nieuwe ideeën. Door integratie van nieuwe technologieën en door de feed-back van de klanten blijft Weitech constant nieuwe producten ontwikkelen. Weitech hanteert strikte voorwaarden.

Weitech heeft respect voor het milieu en maken geen gebruik van chemische stoffen of gif. Weitech maakt uitsluitend efficiënt werkende producten zoals bijvoorbeeld de veel verkochte Weitech gardenprotector welke ongewenste dieren detecteert via infrarood en hier op reageert met lichtflitsen en een hoge ultrasone toon van verschillende frequentie (14 à 25 KHz). Door het gebruik van verschillende ultrasone geluiden en de steeds wisselende frequenties zullen de dieren de plaats verlaten zonder gekwetst of gedood te worden. De ultrasone geluiden gaan het zenuw en communicatiestelsel van het dier verstoren waardoor ze zich niet meer veilig voelen en eenvoudig weg de locatie zullen verlaten. De Weitech Mollenverjager werkt door middel van trillingen. Het apparaat geeft trillingen af, die het zenuwstelsel verstoren en de voedings-, communicatieve- en gedragsgewoonten beïnvloeden, waardoor de mollen op de vlucht slaan zonder gedood te worden.