Oster Premium uitdunkam voor honden

  • Verwijderd dode ondervacht
  • beperkt verharen hond
  • Ideaal voor uitdunnen
 

vanaf 0,-

Productnaam

Prijs

Aantal

Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar

Oster Honden uitdunkam

Wanneer uw hond erg verhaard kan dit erg vervelend zijn, overal vind je losse haren. De uitdunkammen van Oster bieden hiervoor de oplossing. Het merk Oster startte in 1924 in Wisconsin, Amerika en staat voor topkwaliteit producten. De uitdunkammen zijn zo ontworpen dat deze de oude ondervacht verwijderd en daardoor het verharen tot een minimum beperkt. De honden uitdunkam korte-medium vacht is geschikt voor honden met een vacht met kort tot halflange haren. De afgeronde uiteinden zorgen voor maximale veiligheid en voorkomen huidirritatie.

De Oster Premium uitdunkam is ontworpen om de ongewenste ondervacht te verwijderen en daardoor meer lucht en volume te geven aan de vacht. Hoe vaker u kamt met deze uitdunkam hoe mooier de vacht en hoe minder problemen met verharing.

Advies nodig?

Bij vragen over een product staan wij u graag persoonlijk te woord!

Bel 0222 761770 voor onze klantenservice, of stuur een bericht via:
men
Productbeoordelingen Oster Premium uitdunkam voor honden

Eye-opener

Wij hebben een labradoodle met curly fleechevacht. Nou ja zeg maar curly. De vacht onderhouden is behoorlijk veel werk en onze doodle is niet de makkelijkste. In de zomer werken we met de tondeuse. In de winter laten we de vacht lang, maar deze draait dan in elkaar en vormt veel klitten. Die zijn er alleen uit te krijgen door ze weg te knippen. Ik dacht dat een labradoodle geen ondervacht had. Nu ik deze uitdunkam
gebruik merk ik duidelijk verschil. De hond vindt het prettig, minder warm en minder jeuk. Maar vooral GEEN klitten. Die snij je gewoon uit de vacht. Ik vind het een ideaal ding.

Datum: 1 maart 2015 Door: Siem

Specificaties Oster Premium uitdunkam voor honden

  • Artikelnummer078498-502-051