Huidaandoeningen Agrapharm

Er zijn verschillende huidaandoeningen bij paarden zoals mok bij paarden, verwondingen, huidschimmels, schrale plekken of gewoon een erg doffe vacht. Op deze pagina vindt u diverse producten welke de algemene conditie van huid en haar verbeteren. Ook vindt u bij ons een groot assortiment aan...

Ervaar meer over Huidaandoeningen Agrapharm
1 artikel(en)
meer informatie
  • Op basis van D-Campher Ichtyol
  • Tegen ontstekingen en zweren
  • In 1 of 9 kg verpakking
Va. 30,95
In voorraad
1 artikel(en)

Huidaandoeningen Agrapharm

Er zijn verschillende huidaandoeningen bij paarden zoals mok bij paarden, verwondingen, huidschimmels, schrale plekken of gewoon een erg doffe vacht. Op deze pagina vindt u diverse producten welke de algemene conditie van huid en haar verbeteren. Ook vindt u bij ons een groot assortiment aan paardenshampoos en vachtverzorgingsproducten voor paarden.

Uitwendig behandelen

Als de weerstand van het paard verminderd in combinatie met warm en vochtige weersomstandigheden kan er een (schimmel) infectie ontstaan zoals ringworm en mok. Er zijn middelen die de infectie bestrijden en jeukstillende middelen die de prikkel weg halen. Soms zijn beide middelen nodig om de cirkel te doorbreken, het paard kan zo'n jeuk hebben dat het tot bloedens toe kan schuren waardoor de infectie ook weer verergerd.

Inwendig behandelen

Om de weerstand weer op pijl te brengen kan het zinvol zijn om een voedingssupplement te geven. Een vitamine boost of een supplement met biotine en msm kan een goed uitwerking hebben op het huidherstel en verhoogd de weerstand van de huid.


Hier vindt u een groot aanbod aan producten van het merk Agrapharm. Agrapharm is een merk wat diverse geneesmiddel en voedingssupplementen registreert heeft voor de veehouderij. Door hun laren lange ervaring weten zij wat belangrijk is voor veehouders. Bekende producten van Agrapharm zijn o.a. Mammicurine en Biopect. Kwalitatieve producten voor zowel de hobby-boer als grote veehouders.