Poetskisten Oster Horse

Poetskisten voor het netjes bewaren van al jouw paardenborstels, paardenkammen en paardenshampoos. Diverse kleuren voor ieder wat wils. De kunststof poetskist is ook stevig genoeg om als opstapje te gebruiken. De mooie poetstassen van Oster zijn al rijkelijk gevuld en tevens erg mooi en...

Ervaar meer over Poetskisten Oster Horse
3 artikel(en)
meer informatie
  • Met rekbare opbergbanden
  • Voor ongeveer 6 Oster borstels
  • Tas kleur: donkerblauw
38,95
Nog 10+ in voorraad
meer informatie
  • 7 borstels/kammen in roze tas
  • Elk product zijn eigen plek
  • Hoogwaardige Oster producten
89,95
Nog 7 in voorraad
meer informatie
  • 7 borstels/kammen in blauwe tas
  • Elk product zijn eigen plek
  • Hoogwaardige Oster producten
79,95
Nog 2 in voorraad
3 artikel(en)

Poetskisten Oster Horse

Poetskisten voor het netjes bewaren van al jouw paardenborstels, paardenkammen en paardenshampoos. Diverse kleuren voor ieder wat wils. De kunststof poetskist is ook stevig genoeg om als opstapje te gebruiken. De mooie poetstassen van Oster zijn al rijkelijk gevuld en tevens erg mooi en handig.

Om alle paardenborstels overzichtelijk bij elkaar te houden en op te bergen heeft bijna elke paardenbezitter wel een poetskist of poetstas. Poetskisten zijn er in vele soorten en maten. De meeste kunststof poetskisten zijn sterk genoeg om erop te staan en kunnen zo ook als opstapje gebruikt worden en bevatten veel vakjes waar ook de hoevenkrabber, elastiekjes en manenschaar in passen. Er zijn ook kleinere poetskisten die handzamer zijn voor bijvoorbeeld achter op de fiets. Ook een poetstas kan handig zijn met veel opbergmogelijkheden zodat de veel gebruikte borstels makkelijk te pakken zijn.


Oster is sinds 1924 producent van vacht verzorgingsproducten voor dieren. Met de lancering van een complete borstel set voor paarden heeft het bedrijf snel naam gemaakt in de paardenwereld. De borstels zijn sterk vernieuwend omdat ze ontwikkeld zijn vanuit ergonomisch oogpunt en hebben gegarandeerd een lange levensduur. Of het nou om kleine- of grote handen gaat de Oster Horse borstels liggen prettig in de hand. De complete set is leuk om cadeau te geven in een handige tas. Voor elk lichaamsdeel een andere borstel. Voor een complete verzorging is er een uitgebreide shampoo lijn van Oster Horse voor elke type vacht een shampoo en bijpassende conditioner.